Απίστευτες καταγγελίες Καμμένου για Κοτζιά

Προειδοποιεί και Τσίπρα εάν δεν ξηλώσει τους προερχόμενους από τους ΑΝ.ΕΛ. υπουργούςΠολεμικό αρχίζει να γίνεται το κλίμα ανάμεσα στους μέχρι πρότινος κυβερνητικούς εταίρους. Ο Πάνος Καμμένος αφήνει πίσω του το «βελούδινο» διαζύγιο και μιλά τώρα ανοιχτά για «casus belli», σε περίπτωση που ο πρωθυπουργός διατηρήσει σε κυβερνητικούς θώκους στελέχη που προέρχονται από τους ΑΝ.ΕΛ.

Στην πρώτη του συνέντευξη στον Σκάι, μετά την άρση του εμπάργκο των ΑΝ.ΕΛ. στο κανάλι του Φαλήρου, ο Πάνος Καμμένος έστειλε προειδοποιητικό μήνυμα στο Μαξίμου ότι εάν δεν ξηλώσει τους προερχόμενους από το κόμμα του υπουργούς, θα περάσουν «τρία τέσσερα νομοσχέδια» και από εκεί και πέρα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του «θα του μπλοκάρει τα νομοσχέδια».

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. διευκρίνισε σχετικά με τον Θανάση Παπαχριστόπουλο ότι θα τον διαγράψει αφού ψηφίσει τη συμφωνία, ενώ αναφορικά με την Ελενα Κουντουρά και τον Βασίλη Κόκκαλη σημείωσε ότι «αντάλλαξαν την υπουργική τους καρέκλα για λίγους μήνες με τη συνείδησή τους».

Συνεχίζοντας την πρωτοφανή επίθεση προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δήλωσε ότι σε περίπτωση που η συμφωνία εγκριθεί από την ελληνική Βουλή και την υπογράψει ο Προκόπης Παυλόπουλος, τότε «θα συμμετέχει στη συνταγματική εκτροπή και θα εμπλέξει τη χώρα μας», καθώς η συμφωνία δεν έχει υπογραφεί από τον πρόεδρο των Σκοπίων.

Δίνοντας συνέχεια στην κόντρα του με τον τέως υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, διερωτήθηκε από πού έχει πόρους η κίνηση «Πράττω», ώστε να μπορεί να διοργανώνει εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα. 

Πρόσθεσε ότι «ο Σόρος εδώ και χρόνια πληρώνει ανά την υφήλιο υπέρ της παράδοσης του ονόματος “Μακεδονία” στα Σκόπια» και αναφέρθηκε σε «παρεμβάσεις Κοτζιά» αναφορικά με τις εταιρίες που πήραν στην Ελλάδα τον διαγωνισμό του υπουργείου Εξωτερικών για τις βίζες. «Αυτά τα έχω πει και στο υπουργικό συμβούλιο και είμαι έτοιμος να καταθέσω μόλις με καλέσει η εισαγγελέας Διαφθοράς κυρία Τουλουπάκη» δήλωσε σχετικά, ρίχνοντας εμμέσως τα βέλη του και στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος, κατά δήλωσή του, επικαλέστηκε τη «νομιμοποίηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου».

Ο Νίκος Κοτζιάς, με αφορμή πρόσφατα tweets του Πάνου Καμμένου, έχει πάντως ήδη προσφύγει στη Δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση, ώστε να καταφανεί «αν ο εν λόγω κύριος είναι ο “εθνικός ψεύτης” και ένας κοινός συκοφάντης».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα