Ο Πάρις Μπίλλιας υποψήφιος με τον Τζιτζικώστα

Το βαρύ πυροβολικό του ΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας, τον πρόεδρό του Πάρι Μπίλλια, επιστρατεύει ο Απόστολος Τζιτζικώστας στη μάχη για την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας!Αυτό ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης το πρωί του Σαββάτου στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΤΤΕ / ΤΚΜ.

Ο κ. Μπίλλιας στην ομιλία του ανακοίνωσε, συγκινημένος, ότι έκλεισε ο κύκλος του στη διοίκηση του ΤΕΕ και δεν θα είναι υποψήφιος στις φετινές εκλογές του Επιμελητηρίου. Από την πλευρά του, ο Απόστολος Τζιτζικώστας τόνισε ότι ο κ. Μπίλλιας θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για το πιο σημαντικό αναπτυξιακό έργο της Θεσσαλονίκης -το οποίο από κοινού άρχισαν Περιφέρεια και ΤΕΕ-, την ενοποίηση και την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Μπίλλιας είχε ανακοινώσει πριν από λίγους μήνες την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο της Θεσσαλονίκης με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Ωστόσο, η καθυστέρηση από πλευράς Πειραιώς τον ανάγκασε να πάρει την υποψηφιότητά του πίσω!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα