Απάντηση στην κάλπη

Με την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών ο ΣΥΡΙΖΑ διέλυσε όποια σχέση είχε με τον λαό. Με τα χημικά που έπεσαν στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο των Αθηνών απέκτησε εκατομμύρια στρατευμένους εχθρούς, οι οποίοι άρχισαν ήδη από προχθές να κάνουν καμπάνια εναντίον του.

Οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες και οι συνειδητά αγωνιζόμενοι Ελληνες που πήραν μέρος στο συλλαλητήριο ήταν ήδη οργισμένοι με τη συνολική στάση και τις αποφάσεις της αυταρχικής κυβέρνησης της Αριστεράς και την αχαρακτήριστη επιμονή της να παραδώσει με την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών γην και ύδωρ σ’ ένα ετοιμόρροπο κρατίδιο.

Ωστόσο, το «τείχος» των χημικών που έριξε κατόπιν άνωθεν πολιτικών εντολών η ΕΛ.ΑΣ. στους ειρηνικούς διαδηλωτές, σε μικρά παιδιά, γέροντες, άτομα με αναπηρία πείσμωσε τον λαό. Τώρα πια η κυβέρνηση δεν έχει απέναντί της ψηφοφόρους που έχουν στραφεί σε άλλες επιλογές, αλλά πολίτες που θέλουν να αγωνιστούν για να τιμωρηθεί η αλαζονική συμπεριφορά των υπευθύνων.

Οι «φωστήρες» π
ου νομίζουν ότι, αν αρχίσουν να υβρίζουν, να χτυπούν και να συκοφαντούν έναν ολόκληρο λαό, εκείνος θα φοβηθεί, θα κλειστεί στο σπίτι του και θα ιδιωτεύσει, ζητώντας το έλεος της εξουσίας, σύντομα θα διαπιστώσουν το μέγεθος του σφάλματός τους.

Οι Ελληνες
δεν πλημμύρισαν τους δρόμους των Αθηνών για να ζητήσουν τη μείωση του κόστους κάποιου αγαθού, την αύξηση των μισθών ή των συντάξεων. Απέδειξαν ξανά, όπως κάνουν πάντοτε σε ανάλογες περιπτώσεις, ότι η ιδέα του έθνους και η συλλογική αξιοπρέπεια είναι ό,τι ιερότερο κρατούν στην καρδιά τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ,
καθώς είναι ένα κόμμα που προέρχεται από τη διεθνιστική Αριστερά, δεν μπορεί να αντιληφθεί αυτή τη μοναδική και αναντικατάστατη σχέση του λαού με την πατρίδα και την Ιστορία και νομίζει ότι αυτό αντιμετωπίζεται με τα «παραδοσιακά εργαλεία» της βίας, της απειλής και της προπαγάνδας. Πάλι έπεσαν έξω οι «ειδήμονες» της συμφοράς.

Η απάντηση
των πολιτών στη ρίψη χημικών θα είναι η έκρηξη αποδοκιμασίας που θα υποστεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην κάλπη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα