Πυρά από τους διοργανωτές για την κυβέρνηση

Για το μεγαλύτερο συλλαλητήριο των τελευταίων δεκαετιών κάνει λόγο η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή το πλήθος κόσμου που κατέκλυσε την Κυριακή το μεσημέρι το κέντρο της Αθήνας για να βροντοφωνάξει κατά της Συμφωνίας των ΠρεσπώνΤαυτόχρονα, η επιτροπή καταγγέλλει την κυβέρνηση γιατί επέλεξε -όπως τονίζει- να μην προστατεύσει τους Eλληνες πολίτες που συγκεντρώθηκαν ειρηνικά κρατώντας μόνο ελληνικές σημαίες.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή που χρησιμοποιεί κατά το δοκούν και ναζιστικά μορφώματα και κατ’ όνομα αντιεξουσιαστικές ομάδες για να διαλύει τους αγώνες του ελληνικού λαού» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της. «Ευχαριστούμε θερμά τα 2.000.000 των Ελλήνων πατριωτών που συνέρρευσαν με τις οικογένειές τους από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό για το μεγαλύτερο συλλαλητήριο των τελευταίων δεκαετιών» αναφέρει χαρακτηριστικά η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Απευθυνόμενη με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα κατά της κυβέρνησης, την κατήγγειλε γιατί «μέσω του θεάτρου του παραλόγου που έστησε με μια ολιγάριθμη ομάδα, εξαπέλυσε μια ευθεία και δολοφονική επίθεση σε βάρος του λαού. Την καθιστούμε υπόλογη για τον τραυματισμό και τα αναπνευστικά προβλήματα δεκάδων πολιτών, μεταξύ των οποίων μωρό και παιδιά. Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα».

«Οφείλουμε να κάνουμε σαφές στον ελληνικό λαό ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή που χρησιμοποιεί κατά το δοκούν και ναζιστικά μορφώματα και κατ’ όνομα αντιεξουσιαστικές ομάδες για να διαλύει τους αγώνες του ελληνικού λαού. Η δημοκρατία μας δεν δέχεται εκπτώσεις. Ο αγώνας για την αποτροπή της κύρωσης της επαίσχυντης Συμφωνίας των Πρεσπών, που καταστρατηγεί βάναυσα τη λαϊκή βούληση, συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη» καταλήγει η επιτροπή στην ανακοίνωσή της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα