Τοξική κυβέρνηση σε πανικό

Καμιά ντροπή και καμιά παραίτηση για τα ληγμένα χημικά στην Αθήνα

Προπαγάνδα του ΥΠΕΞ για να υπερασπιστεί με ψέματα την προδοτική Συμφωνία των ΠρεσπώνΗ Θέση μας: Απάντηση στην κάλπη

Διαβάστε αναλυτικά:

►Κατέφθασε η τρόικα! Με τα «κόκκινα» δάνεια στο τραπέζι αρχίζει η αξιολόγηση

►Φιάσκο! Στα 334,988 δισ. το χρέος το γ’ τρίμηνο 2018

►Χαμός στην Επιτροπή της Βουλής για τις Πρέσπες!

►Θράσος Κοτζιά: Δέχομαι συγχαρητήρια (!) για τη συμφωνία

►Νίκη δανειολήπτη σε ελβετικό φράγκο

►Μηνύσεις για τη χρήση ληγμένων χημικών από την ΕΛ.ΑΣ.

►Διώξεις και… απορίες για τους κουκουλοφόρους

►«Με άνωθεν εντολή έπεσαν τα δακρυγόνα»

►Εβρος: Συνέλαβαν για κατασκοπία στον Εβρο αρχιλοχία και Βρετανό

 

«Αστειότητες» αντί για παραιτήσεις!

Εξηγήσεις για γέλια και για κλάματα από Γεροβασίλη και Παπακώστα για τους τόνους χημικών που έπεσαν στο συλλαλητήριο. Τρία καυτά ερωτήματα από τη Ν.Δ.

Αντί η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να παραιτηθεί, ως όφειλε, μετά την πρωτοφανή όσο και εγκληματική χρήση επικίνδυνων χημικών εναντίον ειρηνικών διαδηλωτών, ανάμεσα στους οποίους ηλικιωμένοι και παιδιά, συνεχίζει να τυρβάζει περί άλλα, πετώντας στην εξέδρα το μπαλάκι των ευθυνών. Η «τοξική» κυβέρνηση και οι αμετανόητες Ολγα Γεροβασίλη και Κατερίνα Παπακώστα, χωρίς κανένα ίχνος αυτοκριτικής, όχι μόνο δεν βρήκαν μία συγγνώμη να πουν για την απαράδεκτη χρήση βίας και τοξικών ουσιών στο Σύνταγμα, αντιθέτως επιδόθηκαν σε λεκτικές ακροβασίες, προσπαθώντας να κρύψουν τις δικές τους ανεπάρκειες, την ώρα που δέχονται σφοδρή κριτική από την αντιπολίτευση, με τη Ν.Δ. να ζητεί την παραίτησή τους.

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη προσπάθησε να δικαιολογήσει τη μαζική ρίψη χημικών λέγοντας ότι επιχειρήθηκε εισβολή στη Βουλή από ακροδεξιά στοιχεία -όπως είπε-, παρουσιάζοντας έτσι την αντίδραση των ΜΑΤ ως μόνη επιλογή. «Οι τραυματισμοί αστυνομικών που εμπόδισαν με επιτυχία την απόπειρα εισόδου οργανωμένων ομάδων στην ελληνική Βουλή, η στοχευμένη βία κατά συγκεκριμένων φωτορεπόρτερ που κάλυπταν επαγγελματικά το συλλαλητήριο έχουν φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς» δήλωσε η κυρία Γεροβασίλη, ενώ η υφισταμένη της Κ. Παπακώστα σε ανάρτησή της στα social media χαρακτήρισε… ανασφαλείς (!) όσους τολμούν να ασκούν κριτική. «Είναι ενδιαφέρον ότι οι πιο ανασφαλείς άνθρωποι είναι αυτοί που έχουν τις πιο ισχυρές προκαταλήψεις… Εκτίθεστε οι επισπεύδοντες σε κριτική» έγραψε. Για κυβερνητικές ευθύνες κάνει λόγο η Ν.Δ. και θέτει τρία ερωτήματα προς την κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο.

Συγκεκριμένα:
1) Γιατί επέτρεψε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στη συγκεκριμένη ομάδα να φτάσει ως τον Αγνωστο Στρατιώτη, ενώ όλοι έβλεπαν επί ώρα τους κουκουλοφόρους να κυκλοφορούν ανενόχλητοι στους δρόμους κουβαλώντας λοστούς και καδρόνια;
2) Γιατί, ενώ υπήρχαν 2.000 αστυνομικοί στο συλλαλητήριο, δεν προχώρησαν εγκαίρως σε προσαγωγές και συλλήψεις των συγκεκριμένων ατόμων;
3) Ποιος έδωσε την εντολή να πνίξουν με ληγμένα δακρυγόνα χιλιάδες οικογένειες με μικρά παιδιά και ηλικιωμένους;

Τεράστιες ευθύνες επιρρίπτει στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου και η Εύη Χριστοφιλοπούλου εκ μέρους του ΚΙΝ.ΑΛ. «Η καθοδηγούμενη στάση της Αστυνομίας φτάνει στα όρια της προβοκάτσιας» σημειώνει σε δήλωσή της. «Αδικαιολόγητη και αντιδημοκρατική επίθεση με επικίνδυνες χημικές ουσίες εναντίον πολιτών» καταγγέλλει ο Αδωνις Γεωργιάδης με ερώτηση που κατέθεσε προς τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Υγείας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα