Ανοιγμα Καμμένου στη δεξιά «πολυκατοικία»!

Οι επαφές για νέες συμμαχίες και η διάψευση από ΑντώναροΨάχνεται» ο Πάνος Καμμένος και εξετάζει τα επόμενα βήματα για τον ίδιο και τους ΑΝ.ΕΛ., μετά το «διαζύγιο» από τον ΣΥΡΙΖΑ, ανοίγοντας από την πλευρά του το θέμα των συμμαχιών με πρόσωπα και σχήματα της Κεντροδεξιάς, χωρίς πάντως να διαφαίνονται άμεσα αποτελέσματα, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση. 

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι μιλά με τον Ευάγγελο Αντώναρο και με πολλούς πρώην υπουργούς της Ν.Δ., ωστόσο δέχτηκε διάψευση από τον πρώην εκπρόσωπο των κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή. «Οι θέσεις, ξεκάθαρες. Οι προθέσεις μου, επίσης. Γι’ αυτό λέω για μια ακόμη φορά: Οσοι προσπαθούν με δηλώσεις να με εμπλέξουν στα δικά τους πολιτικά σχέδια καλά θα κάνουν να με αφήσουν απέξω. Δεν ενδιαφέρομαι» ήταν η απάντηση του κ. Αντώναρου από το facebook.

Αντίθετα, ο κ. Καμμένος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη. Μάλιστα, το «φλερτ» των δύο πλευρών είχε… φανεί στο τέλος της συζήτησης για την ψήφο εμπιστοσύνης, όταν ο Βασίλης Λεβέντης -μετά το τέλος της ομιλίας του- έσπευσε να καθίσει δίπλα στον Πάνο Καμμένο και οι δύο τους είχαν μια θερμή συζήτηση.

Για Καρατζαφέρη

Οσον αφορά τον σχεδιασμό για την επόμενη ημέρα, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι δεν προτίθεται να συνεργαστεί με τον ΛΑΟΣ, σημειώνοντας ότι δεν μιλά με τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Αντιθέτως -όπως είπε-, συζητά με τον Τάκη Μπαλτάκο, όχι όμως με τον άλλοτε βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Δημήτρη Καμμένο, με τον οποίο από κοινού ο κ. Μπαλτάκος έχει συστήσει τη Δύναμη Ελληνισμού. «Με τον κ. Μπαλτάκο μιλάω, όπως μιλάω με πολλούς πρώην υπουργούς της Ν.Δ. Ο κ. Καρατζαφέρης συνεργάστηκε με τα Μνημόνια. Αυτός γέννησε αυτά τα τέρατα της πολιτικής και με οδήγησαν εκτός της Ν.Δ. Αλλωστε, βλέπω ότι περιφέρει τον κ. Δημήτρη Καμμένο γύρω γύρω» δήλωσε.

Ο κ. Καμμένος απέρριψε για ακόμα μία φορά όσα του καταλογίζει η Ν.Δ. περί «σκηνοθετημένου διαζυγίου» από τον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι, αν δεν ερχόταν ο κ. Φωκάς, δεν θα είχε Κοινοβουλευτική Ομάδα. «Τα ίδια που έκαναν στο Ποτάμι πήγαν να κάνουν και σ’ εμένα» είπε και στη συνέχεια διερωτήθηκε: «Σκηνοθετημένο να διαλύσω τους ΑΝ.ΕΛ., που με τόσο κόπο έχτισα μαζί με τους πολίτες; Εγώ σήκωσα το χέρι και είπα “όχι” στον Σαμαρά το 2012, και πάλεψα εναντίον όλου του συστήματος, θα πήγαινα τώρα για τα μάτια του κ. Τσίπρα να περάσω μια συμφωνία που τη θεωρώ προδοτική;»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα