Εκκληση Ορφανού για καταψήφιση των Πρεσπών

Παρών στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας εναντίον της επικύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών στην πλατεία Συντάγματος ήταν ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός«Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν πρέπει να ψηφιστεί από το ελληνικό Κοινοβούλιο. Δημιουργεί, δεν λύνει προβλήματα. Αφήνει κατάλοιπα στις επόμενες γενιές» τόνισε ο κ. Ορφανός και απηύθυνε μάλιστα κάλεσμα στους βουλευτές να σκεφτούν σε εθνική βάση, ζητώντας από εκείνους που προτίθενται να δώσουν θετική ψήφο να το ξανασκεφτούν.

«Ο κόσμος έχει κάθε δικαίωμα να πιέσει τους βουλευτές αυτούς να αλλάξουν άποψη, πάντα όμως με ειρηνικό και δημοκρατικό τρόπο. Σήμερα ο κόσμος είναι ακόμη πιο αγανακτισμένος γιατί δεν τον άφησαν να διαδηλώσει» συμπλήρωσε. Ο Γιώργος Ορφανός έχει ήδη απευθύνει κάλεσμα καταψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών μέσω ηλεκτρονικού ψηφίσματος που απευθύνεται στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον πρωθυπουργό και στους βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου. Εχει τίτλο «Η Μακεδονία σε έχει ανάγκη ΤΩΡΑ! Μην την αφήσεις μόνη». Μπορεί καθένας να υποστηρίξει το ψήφισμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://chng.it/CzHkBL8dxf.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα