Ρόδος: Στη φυλακή για τον βιασμό ο 23χρονος Ρομά

Υποστηρίζει ότι η επαφή έγινε με συγκατάθεση

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες ο 23χρονος Ρομά Γιώργος Μ., ο οποίος, από κοινού με τον 19χρονο Αλβανό, Αλέξανδρο Λ. -κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη-, βίασε την 1η Δεκεμβρίου μια κοπέλα με αναπηρία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου, που διέταξε την προσωρινή κράτησή του, άλλαξε όσα είχε πει προανακριτικά και αρνήθηκε τις εις βάρος του κατηγορίες. «Ο ίδιος δεν αποδέχεται τις κατηγορίες οι οποίες του αποδίδονται. Αποδέχεται την παρουσία του στον χώρο, αλλά λέει πως ό,τι συνέβη συνέβη με την κοινή γνώμη όσων ήταν εκεί. Εγινε κάποια πράξη, αλλά έγινε με κοινή συναίνεση όλων» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο συνήγορός του Γιάννης Χριστοδούλου.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μεταφερθεί από τις Φυλακές Γρεβενών στη Ρόδο ο νεαρός Αλβανός, προκειμένου να καταθέσει για το περιστατικό της σεξουαλικής κακοποίησης της άτυχης 19χρονης.

Επίσης, στο προσεχές χρονικό διάστημα αναμένονται εξελίξεις στο θρίλερ με τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, καθώς πρόκειται να δώσει ένορκη κατάθεση η μητέρα της άτυχης κοπέλας, στην οποία θα κατονομάζει τους δύο από τους τρεις άνδρες που είχαν βιάσει την κόρη της το 2017.

Στην αποκάλυψη αυτή προχώρησε ο θείος της αδικοχαμένης φοιτήτριας και δικηγόρος της οικογένειας Βαγγέλης Γκιουγκής, ο οποίος παράλληλα εκτίμησε ότι σύντομα θα έρθουν στο φως και όλα τα στοιχεία για τον βιασμό και τη δολοφονία της άτυχης Ελένης, καθώς θα βγουν τα αποτελέσματα από τις έρευνες στον υπολογιστή και στο κινητό τηλέφωνό της.