Αστυνόμος ξυλοκόπησε σερβιτόρα στο Κολωνάκι

Επειδή δεν ενέδωσε στις ερωτικές ορέξεις τουEνα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Κολωνάκι: Ανθυπαστυνόμος της ΕΛ.ΑΣ. ξυλοκόπησε άγρια μια σερβιτόρα, επειδή δεν ενέδωσε στις ερωτικές ορέξεις του! Μάλιστα, υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι, στο παρελθόν, ο ίδιος είχε «πρωταγωνιστήσει» και σε άλλα περιστατικά βίας με θύματα γυναίκες! 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας πήγε σε γνωστό αρτοποιείο και κατάστημα έτοιμου φαγητού, που διανυκτερεύει στην πλατεία Κολωνακίου, τα ξημερώματα της Κυριακής, έπειτα από νυχτερινή διασκέδαση.

Στην αρχή συνομιλούσε με τη σερβιτόρα, αλλά εν συνεχεία ανέβασε τον τόνο της φωνής του, τραβώντας την προσοχή των θαμώνων.

Ξαφνικά, ο αστυνομικός σηκώθηκε από τη θέση του, έπιασε από τον λαιμό την έντρομη σερβιτόρα και άρχισε να την ξυλοκοπά μπροστά στα μάτια των έκπληκτων πελατών του καταστήματος.

Στο σημείο έφθασαν άνδρες της Αμεσης Δράσης, οι οποίοι συνέλαβαν τον εξαγριωμένο άνδρα και τον προσήγαγαν στο Τμήμα Συντάγματος, όπου οι αστυνομικοί διαπίστωσαν με έκπληξη πως είναι συνάδελφός τους.

Τη σοβαρή υπόθεση, που έχει προκαλέσει σάλο στην ΕΛ.ΑΣ., διερευνά σε βάθος η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, ενώ σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών. Παράλληλα, πληροφορίες που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί αναφέρουν ότι κατά το παρελθόν ο συγκεκριμένος αστυνομικός, που υπηρετεί σε τμήμα των νοτίων προαστίων, είχε απασχολήσει τους ανωτέρους του με περιστατικά βίαιης συμπεριφοράς, για τα οποία είχε ελεγχθεί πειθαρχικά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα