«Εφυγε» ο Θέμος! Πάλεψε άνισα με τον καρκίνο

«Εσβησε» σε ηλικία 61 ετών ο εκδότης του «Πρώτου Θέματος» Σε ηλικία 61 ετών άφησε την τελευταία του πνοή χθες βράδυ ο δημοσιογράφος και εκδότης του «Πρώτου Θέματος» Θέμος Αναστασιάδης (φωτό), χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο, τον οποίο αντιμετώπιζε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Ο Θέμος Αναστασιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1958, αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του ΑΠΘ και εργάστηκε ως πολιτικός και οικονομικός συντάκτης στις εφημερίδες «Το Βήμα», «Εξπρές», «Ελευθεροτυπία» και «Καθημερινή», στην οποία διετέλεσε και διευθυντής. 

Για σύντομο χρονικό διάστημα εργάστηκε στην ΕΡΤ, ενώ ήταν από τους πρώτους που στελέχωσαν τον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 του Δήμου Αθηναίων. Συνεργάστηκε επίσης με τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, όπου παρουσίασε χιουμοριστικά talk shows («Νοκ Αουτ», «Μπίλιες»), ενώ μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία είχε η εκπομπή «ΟΛΑ», αρχικά στην τηλεόραση του Αlpha και από τα μέσα του 2006 στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, όπου παιζόταν για πάρα πολλά χρόνια. Ο Θέμος Αναστασιάδης υπήρξε εκδότης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» και ιδιοκτήτης του ομώνυμου δημοσιογραφικού ομίλου. Οι συνεργάτες του αποχαιρετώντας τον από την ιστοσελίδα του ομίλου έγραψαν: «Eφυγε ο Θέμος. Το “Θέμα” πενθεί την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη. Aφησε την τελευταία του πνοή απόψε (σ.σ.: χθες) το βράδυ, μετά από ενάμιση χρόνο άνισης μάχης με τον καρκίνο». Ο Θέμος Αναστασιάδης ήταν παντρεμένος με τη Βασιλική Παναγιωτοπούλου, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα