15 ύποπτοι για την «αναπηρία» του Φλώρου

Τους καλεί εισαγγελέαςΤο κατώφλι της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς αναμένεται να περάσουν το προσεχές διάστημα 15 πρόσωπα που καλούνται ως ύποπτοι για την υπόθεση των πλαστών ιατρικών πιστοποιητικών που οδήγησαν εκτός φυλακής λόγω αναπηρίας τόσο τον γνωστό επιχειρηματία Αρη Φλώρο όσο και έναν ισοβίτη, καταδικασμένο για δύο ανθρωποκτονίες.

Οι εισαγγελικές Αρχές, ερευνώντας τα πλαστά πιστοποιητικά της αποφυλάκισης του «Mr Energa», φέρεται ότι έπεσαν σε συγκοινωνούντα δοχεία για ακόμη μία περίπτωση αποφυλάκισης λόγω αναπηρίας, ενώ ολοκληρώνοντας την έρευνα κατέληξαν στα συγκεκριμένα πρόσωπα που φέρεται ότι εμπλέκονται στο «παζάρι» των πιστοποιητικών «μαϊμού», μεταξύ των οποίων και ο καταδικασθείς σε πολυετείς ποινές κάθειρξης επιχειρηματίας.

Τον περασμένο Αύγουστο ο Αρης Φλώρος αποφυλακίστηκε προσκομίζοντας βεβαίωση του ΚΕΠΑ Νίκαιας περί αναπηρίας 70%, ωστόσο έπειτα από «βροχή» καταγγελιών το βούλευμα αποφυλάκισης αναιρέθηκε και επέστρεψε στη φυλακή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα