Ξυλοκοπήθηκε στο κελί κι άλλο μέλος των βιαστών της Ρόδου

Καταγγέλλει συγκρατούμενους στα κρατητήρια ο 23χρονος ΡομάΘύμα άγριου ξυλοδαρμού από τους συγκρατουμένους του στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου έπεσε προχθές το βράδυ ο 23χρονος Ρομά που κατηγορείται ότι -από κοινού με τον 19χρονο Αλβανό συνυπαίτιο της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη- βίασε μια κοπέλα με αναπηρία. 

Ο 23χρονος Ρομά, που ισχυρίστηκε ότι η σεξουαλική συνεύρεση έγινε με τη συναίνεση και των τριών, είχε κριθεί προφυλακιστέος με ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, μετά την απολογία του για τον βιασμό της 19χρονης κοπέλας, η οποία παρουσιάζει ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% και φοιτά σε ειδικό σχολείο. Ετσι, βρισκόταν στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος περιμένοντας τη μεταγωγή του στις φυλακές. Τότε, όπως υποστηρίζει, του επιτέθηκαν οι συγκρατούμενοί του και τον ξυλοκόπησαν άγρια, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε άλλο σημείο του Τμήματος, όπου κρατείται μόνος, υπό φρούρηση, για την ασφάλειά του. 

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του περασμένου μήνα ο άγραφος νόμος των φυλακών τέθηκε σε ισχύ και εις βάρος του 19χρονου συγκατηγορουμένου του, όταν κρατούμενοι των Φυλακών Αυλώνα τον επισκέφθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου βρισκόταν και του επιτέθηκαν με μαχαίρια.

Την ίδια ώρα, η δικηγόρος της άτυχης 19χρονης Μαρία Κρικοπούλου κατήγγειλε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 ότι στη Ρόδο δρουν κυκλώματα βιαστών, όπως είχε κάνει από την πρώτη στιγμή και η οικογένεια της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη:

«Προφανώς υπάρχουν και άλλα θύματα, που θα πρέπει να απευθυνθούν στις Αρχές και να μιλήσουν» σχολίασε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μεταχθεί στη Ρόδο από τις Φυλακές Γρεβενών ο 19χρονος Αλβανός για να απολογηθεί για τη σεξουαλική κακοποίηση της 19χρονης κοπέλας με αναπηρία. Παράλληλα, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή της στην οικογένεια της άτυχης Ελένης και τόνισε πως η εντολέας της βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση και σε συνεχή σύγχυση, καθώς εικονοποιεί αυτό που της συνέβη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα