Πολλά σενάρια… συγκατοίκησης στη «δεξιά πολυκατοικία»!

Ο Καμμένος «τα είπε» με τον Μπαλτάκο, ενώ αυτός έκανε «άνοιγμα» σε 45 πρώην «γαλάζιους» υπουργούςΘολό παραμένει το τοπίο στον χώρο της Κεντροδεξιάς, με τον Πάνο Καμμένο, τον νέο «παίκτη» στις εξελισσόμενες ζυμώσεις μετά την αποχώρησή του από την κυβέρνηση, να βρίσκεται σε αναζήτηση των επόμενων πολιτικών κινήσεών του. Αφού έκανε γνωστό ότι δεν συνομιλεί με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. είχε χθες τετ α τετ με τον πρώην γραμματέα της κυβέρνησης Σαμαρά, τον Τάκη Μπαλτάκο. Ο τελευταίος, όμως, έχει ήδη «δώσει τα χέρια» με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, που επίσης αρνείται να συμπορευτεί με τον Πάνο Καμμένο, λέγοντας ότι θα πρέπει «να καθαρίσει την εικόνα του» στο πατριωτικό κοινό μετά τη συνεργασία του με τον Αλέξη Τσίπρα. 

Κι ενώ παραμένει ασαφές πώς θα «ανακατευτεί τελικά η τράπουλα», ο κ. Μπαλτάκος απηύθυνε προσκλητήριο στους 45 πρώην υπουργούς της Ν.Δ. που βρίσκονται εκτός Βουλής, ενώ ο κ. Καμμένος μίλησε για «εκλογική συνεργασία» των δύο πλευρών μέσα από μια «κοινή συνισταμένη» τους. «Κάναμε μια συζήτηση, μοιραστήκαμε τους προβληματισμούς και ξεκινήσαμε έναν διάλογο για το πώς μπορεί να βρεθούν οι συνέργειες που θα οδηγήσουν σε μια κοινή προσπάθεια στο μέλλον» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μετά τη συνάντησή του με τον κ. Μπαλτάκο, ο οποίος διεμήνυσε ότι «σε μια τέτοια προσπάθεια δεν θα αρχίσουμε με αποκλεισμούς».

«Βαρύ κλίμα»

Πάντως, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης εξέφρασε τις σοβαρές επιφυλάξεις του για τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ.: «Είναι βαρύ το κλίμα για τον κ. Καμμένο, τουλάχιστον στον κόσμο τον δικό μας, τον πατριωτικό. Πρέπει να δείξει πλέον στον πατριωτικό κόσμο ότι αναγνωρίζει το λάθος του και να καθαρίσει την εικόνα του».

Για την πολιτική επιβίωσή του μάχεται και ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, που δεν ανταποκρίθηκε στο άνοιγμα που του έκανε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. «Μπορώ εγώ να συνυπάρξω σε ένα τέτοιο δεξιό παραλήρημα; Ποτέ δεν είχαμε επικοινωνία με τον κ. Καμμένο» σημείωσε, συμπληρώνοντας: «Η οικογένεια Λεβέντη προδότες δεν γίνονται και δεν υπάρχει περίπτωση ο Μάριος Γεωργιάδης να πάει στη Ν.Δ. Ο γιος Λεβέντη δεν μπορεί να βρεθεί στη Δεξιά».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα