Σταύρος: Θα ψηφίσω «ναι» σε πρόταση μομφής

Υπερασπίστηκε τις Πρέσπες και την… αυτονομία του Ποταμιού στις εκλογέςΣε δυο… βάρκες εξακολουθεί να πατά ο Σταύρος Θεοδωράκης, δηλώνοντας έτοιμος να στηρίξει πρόταση μομφής της Ν.Δ. κατά της κυβέρνησης, ενώ, από την άλλη, υπεραμύνεται με πάθος της υπερψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών. 

Ο επικεφαλής του Ποταμιού σε τηλεοπτική συνέντευξη (ΑΝΤ1), ερωτηθείς αν θα ψηφίσει πρόταση μομφής του Κυριάκου Μητσοτάκη, τόνισε ότι «βεβαίως και θα την ψηφίσω», και γίνεται έτσι ο δεύτερος μετά τον Πάνο Καμμένο που δηλώνει ότι θα στηρίξει «γαλάζια» πρόταση μομφής. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι θα ψηφίσει και τη Συμφωνία των Πρεσπών με επιχειρηματολογία δανεισμένη από την κυβερνητική προπαγάνδα για τη γλώσσα, την ιθαγένεια κ.λπ. «Σε μια διαπραγμάτευση δεν τα κερδίζεις όλα. Σε έναν πόλεμο τα κερδίζεις όλα, αφού νικήσεις.

Σε έναν συμβιβασμό δεν είναι όλα ρόδινα, αλλά είναι καλύτερο το “Βόρεια Μακεδονία” από το σκέτο “Μακεδονία”» σημείωσε ο κ. Θεοδωράκης, υποστηρίζοντας ότι «δεν βοηθώ τον κ. Τσίπρα, είμαι με την πατριωτική λύση και είμαι αντίπαλος του κ. Τσίπρα». Ο κ. Θεοδωράκης επέμεινε στην αυτόνομη κάθοδο του Ποταμιού στις εθνικές και τις ευρωεκλογές, παρά τη διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του. Χαρακτήρισε «πλήγμα» για τη δημοκρατία την εξαφάνιση των μικρών κομμάτων και ανέφερε ότι το Ποτάμι θέλει να εκφράσει «ανθρώπους λογικούς, που υπερασπίζονται πράγματα που δεν λένε ούτε η Ν.Δ. ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ». Εκτίμησε, μάλιστα, ότι θα προηγηθούν οι ευρωεκλογές του Μαΐου, καθώς «του αρέσει η εξουσία του κ. Τσίπρα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα