Τι γύρευε τελικά στο Μαξίμου ο Ευ. Αντώναρος;

Φούντωσαν τα σενάρια που θέλουν τον Ευάγγελο Αντώναρο να ακολουθεί τον δρόμο της Κατερίνας Παπακώστα και να μπαίνει στο υπουργικό συμβούλιο στον επερχόμενο ανασχηματισμόΤροφή σε αυτά έδωσε φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και η οποία τον δείχνει να βγαίνει από αυτοκίνητο στην πλαϊνή είσοδο του Μαξίμου τη νύχτα της περασμένης Δευτέρας, λίγο πριν από εμφάνισή του σε ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1.

Το θέμα έφτασε έως και τη Βουλή, με τον Βασίλη Κεγκέρογλου της ΔΗ.ΣΥ. να σχολιάζει καυστικά ότι εντυπωσιάστηκε όταν τον είδε να εκφράζει τις θέσεις της κυβέρνησης στην τηλεόραση αλλά εν συνεχεία αντελήφθη πως δεν ήταν παράξενο «αφού είχε βγει νωρίτερα από την πίσω πόρτα του Μαξίμου».

Για αβάσιμα σχόλια, fake news και στοχευμένη παραπληροφόρηση έκανε λόγο με ανάρτησή του στο facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος, ισχυριζόμενος ότι ούτε μπαίνει σε κυβερνητικά σχήματα ούτε σε κόμματα προσχωρεί και πως ούτε επιζητά θέσεις σε εκλογικούς συνδυασμούς.

Πάντως, ο ίδιος άφησε αναπάντητο το ερώτημα ποιον συνάντησε, με το μυαλό όλων να πηγαίνουν στον Αλέξη Τσίπρα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα