Συμπλοκή με 14 τραυματίες στις φυλακές ανηλίκων

Αφγανοί κατά Πακιστανών!Ακόμη ένα θερμό επεισόδιο μεταξύ κρατουμένων σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στις Φυλακές Ανηλίκων Αυλώνα, με αποτέλεσμα 14 τραυματίες να μεταφερθούν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου για να καταλήξουν στη συνέχεια σε εφημερεύοντα νοσοκομεία των Αθηνών! H άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε ομάδες Αφγανών και Πακιστανών εκτυλίχθηκε στον β’ όροφο της φυλακής, με τους εμπλεκομένους να χρησιμοποιούν ακόμη και αυτοσχέδια μαχαίρια! Πάντως, σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης, η μεταφορά των κρατουμένων στα νοσοκομεία έγινε για προληπτικούς λόγους, ενώ όλοι έχουν ήδη επιστρέψει στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Τα αίτια αλλά και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε ο ομαδικός καβγάς και δεν απετράπη από τους σωφρονιστικούς είναι υπό διερεύνηση. Το συμβάν έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των βίαιων επεισοδίων που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στις Φυλακές Ανηλίκων Αυλώνα, μεταξύ των οποίων και ο ξυλοδαρμός του 19χρονου κατηγορουμένου για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Ο Καλογήρου

Την ίδια ώρα, στο υπουργείο Δικαιοσύνης… αναζητούν τρόπους για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των φυλακών. Χθες ο υπ. Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου συναντήθηκε με 34 διευθυντές φυλακών της χώρας, ενημερώνοντάς τους ότι με την επιστροφή της χώρας στη… δημοσιονομική κανονικότητα θα είναι δυνατές η ενίσχυση των υποδομών και η κάλυψη των αναγκών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα