ΕΡΥΘΡΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

Εξαπολύουν διώξεις ποινικοποιώντας κάθε θεμιτή και υγιή αντίδραση των πολιτώνΑπό τον
Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά*

Στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο της 20/1/2019 με την πάνδημη συμμετοχή του ο ελεύθερος δημοκρατικός λαός και ο ακηδεμόνευτος Κλήρος σε αγαστή σύμπνοια διαδήλωσαν εμφατικώς τη δικαιολογημένη αντίδρασή τους και τεκμηριωμένη εναντίωσή τους προς την επονείδιστη διά τα εθνικά μας συμφέροντα Συμφωνία των Πρεσπών, διά της οποίας εκχωρείται άνευ όρων το όνομα της Μακεδονίας μας εις τα Σκόπια αναγνωρίζοντας απεριφράστως εθνική μακεδονική ταυτότητα -γλώσσα, πολιτισμό, εθνικό προσδιορισμό, erga omnes, άρθρα 1.3 και 1.8 της Συμφωνίας των Πρεσπών- εις τη γείτονα, παρά τη μεθοδευμένη πειθαναγκαστική προπαγάνδα του συστήματος, διά των εξωνημένων ΜΜΕ, δήθεν περί του αντιθέτου, παραχαράσσοντας την αντικειμενική αλήθεια.

Η έσχατη προδοσία έγκειται στο γεγονός ότι η ελλαδική κυβέρνηση σφετερίζεται τη λαϊκή κυριαρχία καθότι ενεργεί αυθαίρετα κατά παρέκκλιση της βούλησης του λαού, ο οποίος κατά τη συνταγματική έννομη τάξη αποτελεί το θεμέλιο του πολιτεύματος (άρθρο 1 παρ. 2 και άρθρο 3 παρ. 120 του Συντάγματος) και αιτείται εν προκειμένω σύσσωμος διά των σύννομων δημοκρατικών μέσων του συνταγματικού πατριωτισμού που διαθέτει να πέμψει ένα ηχηρό μήνυμα άρνησης προς την κύρωση της επίμαχης σύμβασης, δεδομένου ότι η παρούσα κυβέρνηση επιχειρεί πραξικοπηματικά καταλύοντας το άρθρο 44 παρ. 2 να αφουγκραστεί την ανόθευτη, αβίαστη και ανεπηρέαστη βούληση του ελληνικού λαού διά ενός δημοψηφίσματος.

Ο αυταρχισμός της κυβερνήσεως διά της καταφρόνησης εις το Σύνταγμα αλλά και τον ελληνικό λαό αποδεικνύει αφενός το έλλειμμα δημοκρατικής νομιμοποίησης αλλά και τον φόβο υπό του οποίου έχει κυριευθεί έχοντας μετατραπεί σε μια ερυθρή δικτατορία, η οποία επιχειρεί να επιβάλει διά πυρός και σιδήρου τις θέσεις της εξαπολύοντας διώξεις στους αντιφρονούντες και ποινικοποιώντας κάθε θεμιτή και υγιή αντίδραση προς τη φαλκίδευση της ελευθερίας γνώμης και αντίδρασης των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι βλέπουν να ακρωτηριάζεται η πατρίδα τους και να βεβηλώνεται ανόσια η μνήμη των τεθνεώτων προγόνων τους διά την ελευθερία και την πατρίδα.

Είναι πρώτη φορά όπου διοικεί τη χώρα μας τόσο ξεκάθαρα ένας τόσο λαομίσητος Δούρειος Ιππος εξωεθνικών συμφερόντων με την επίφαση του προοδευτισμού, ο οποίος υπό τις ερπύστριες της διακυβέρνησής του αγνοεί τη βούληση της πλειονότητας του λαού και απεμπολεί ανενδοίαστα την Ιστορία χρόνων αντί τριάκοντα αργυρίων, όμως ο λαός έχει μνήμη και το αίμα των ηρώων δεν διαγράφεται από αργυρώνητους οσφυοκάμπτες.

Πάντως μετά τον Εφιάλτη, τον Ιούδα, τον Νενέκο φρονώ ότι διά του ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς στην προδοσία δικαιωματικά ο νυν πρωθυπουργός θα καταλάβει στη συλλογική μνήμη όλων μας στην Ιστορία μια θέση ως ο σύγχρονος προδότης της πατρίδος μας.

*Δικηγόρος

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα