Παραλίγο ξύλο για Σταύρο – Ψαριανό

Αγριος καβγάς στους διαδρόμους της Βουλής και τζάμπα μαγκιές από Θεοδωράκη σε συνέντευξη στη RAIΣτα χέρια παραλίγο να πιαστούν στους διαδρόμους της Βουλής ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Γρηγόρης Ψαριανός! Τη σπίθα φαίνεται πως άναψε ο τελευταίος, φωνάζοντας «ντροπή σου!» στον επικεφαλής του Ποταμιού επειδή από το βήμα της Βουλής είχε προαναγγείλει πως θα αποκαλύψει «ποιος σκότωσε» την Κοινοβουλευτική Ομάδα του.

Σύμφωνα με τους παρόντες στο περιστατικό, ο Γρηγόρης Ψαριανός κάλεσε τον Σταύρο Θεοδωράκη να μιλήσουν κατ’ ιδίαν, λαμβάνοντας αρνητική απάντηση με τη φράση «Εγώ τον δρόμο μου κι εσύ τον δρόμο σου». Ο Γρηγόρης Ψαριανός σε ανακοίνωσή του διαψεύδει πάντως πληροφορίες που τον ήθελαν να σπρώχνει εκνευρισμένος τον πρώην σύντροφό του, καθώς και άλλες πικάντικες λεπτομέρειες, όπως «βρισίδια και απειλές» που λέγεται πως ακούστηκαν παρουσία τρίτων.

Στο μεταξύ, ο κ. Θεοδωράκης πουλάει τζάμπα μαγκιές στο… εξωτερικό για να υπερασπιστεί τη στήριξή του στη συμφωνία. Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, αφού έμεινε χωρίς Κοινοβουλευτική Ομάδα το Ποτάμι, σε συνέντευξή του στο ιταλικό κανάλι RAI υποστήριξε ότι δέχτηκε «πιέσεις που ξεπέρασαν την κόκκινη γραμμή». Δίνοντας μάλιστα ρεσιτάλ υποκρισίας, παριστάνει το θύμα πιέσεων από υπέρτερες δυνάμεις αλλά και τον ήρωα που αντιστάθηκε σε αυτές τις πιέσεις, χωρίς πάντως να διευκρινίσει τι είδους πιέσεις ήταν αυτές ούτε από ποιους προήλθαν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα