Συζυγοκτόνος από ζήλια στην Καρδίτσα

Διαταραγμένος δράστης κατάφερε μαχαιριές στον λαιμό της 51χρονης όταν χτύπησε το κινητό τηςΣοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καρδίτσας μετά τον θάνατο μιας 51χρονης γυναίκας, μητέρας δύο παιδιών, την οποία σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια ο εν διαστάσει σύζυγός της το βράδυ της Κυριακής. Η αφόρητη ζήλια του 54χρονου δράστη και τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, εξαιτίας των οποίων είχε νοσηλευτεί αρκετές φορές σε κλινική και είχε πάρει αναπηρική σύνταξη, οδήγησαν πριν από λίγο καιρό στον χωρισμό του ζευγαριού. 

Παρ’ όλα αυτά, οι δυο τους διατηρούσαν επαφές, καθώς η 51χρονη πήγαινε καθημερινά στο χωριό Αγναντερό, όπου ζούσε ο πρώην σύζυγός της, προκειμένου να φροντίζει τον ίδιο, αλλά και να ταΐζει τα περίπου 20 σκυλιά που φιλοξενούσε σε ένα παλιό σπίτι της. Αυτό έγινε και την Κυριακή και ακόμα μία φορά εκείνος ζήτησε επίμονα επανασύνδεση.

Η ακραία ζήλια του όμως δεν άφηνε περιθώρια στη γυναίκα. Η αιματηρή αυλαία στη σχέση τους έπεσε όταν χτύπησε το κινητό της άτυχης 51χρονης. Ο πρώην σύζυγός της υπέθεσε ότι το τηλεφώνημα ήταν ερωτικού περιεχομένου κι αμέσως κατελήφθη από αμόκ. Αρπαξε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε αρκετές φορές στον λαιμό της αβοήθητης γυναίκας. Οι κραυγές πόνου και τρόμου ανησύχησαν τους γείτονες και ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία. Δυστυχώς όμως ήταν αργά για την 51χρονη, που σωριάστηκε νεκρή.

Στη συνέχεια ο συζυγοκτόνος πήγε στο σπίτι της θείας του, ομολόγησε το φρικτό έγκλημα και επέστρεψε στο σπίτι, όπου τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Καρδίτσας. Χθες οδηγήθηκε σιωπηλός και χωρίς δικηγόρο στην ανακρίτρια, και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα