Αρνείται τον βιασμό, αλλά δεν έπεισε τον ανακριτή

Προφυλακιστέος ο 19χρονος ΑλβανόςΠροφυλακιστέο και για δεύτερο βιασμό, αυτόν της 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες στη Ρόδο, έκριναν οι ανακριτικές Αρχές τον 19χρονο Αλβανό Αλέξανδρο Λ. 

Ο νεαρός, που κρατείται στις Φυλακές Γρεβενών για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, εμφανίστηκε χθες ενώπιον του ανακριτή Ρόδου προκειμένου να απολογηθεί για τις νέες κατηγορίες που τον βαρύνουν. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, λίγα 24ωρα μετά τον μαρτυρικό θάνατο της φοιτήτριας φέρεται ότι βίασε και την άτυχη 19χρονη μαζί με έναν 23χρονο Ρομά.

Αν και ο Αλέξανδρος Λ. αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι δεν είχε καμία επαφή με τη συνομήλική του κοπέλα, που έχει 69% αναπηρία, δεν έπεισε τον ανακριτή. Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο 19χρονος Αλέξανδρος Λ. έδωσε συμπληρωματική κατάθεση και για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, την οποία βασάνισε και σκότωσε στις 27 Νοεμβρίου μαζί με τον 21χρονο Ροδίτη Μανώλη Κ.

Ψυχικά πάσχων

Ο δεύτερος κατηγορούμενος για τον βιασμό της 19χρονης, ο 23χρονος Γιώργος Μ., αναμένεται να ζητήσει χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου και να μπει σε ίδρυμα ή να τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό, καθώς έχει προσκομίσει σειρά εξετάσεων που δείχνουν ότι πάσχει από ψυχική νόσο. Προς το παρόν, περιμένει τα αποτελέσματα της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για να υποβάλλει το αίτημά του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα