Ιδού ο Αλβανός που βίασε 16χρονη στον Πειραιά

Της έκλεισε ραντεβού μέσω site γνωριμιών, ασέλγησε σε βάρος της και έπειτα την εκβίαζε

Στη δημοσιότητα δόθηκαν χθες, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία της ταυτότητας και οι φωτογραφίες ενός 23χρονου Αλβανού, που συνελήφθη πριν από δέκα ημέρες στον Πειραιά, κατηγορούμενος για τα αδικήματα του βιασμού και της απειλής σε βάρος ανήλικης.

Πρόκειται για τον Εντι Γιαουπλάρη (EDI JAUPLLARI), του Στυλιάν και της Μαρίνα, που γεννήθηκε στις 5 Οκτωβρίου 1996 στον Πειραιά. O κατηγορούμενος είχε γνωρίσει μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας γνωριμιών Badoo μια 16χρονη, έκλεισε ραντεβού μαζί της και ασέλγησε σε βάρος της. Στη συνέχεια, την εκβίαζε να βρεθούν πάλι, απειλώντας την ότι θα δημοσιοποιούσε τις πράξεις του μαζί της. Πήγε λοιπόν έξω από το σπίτι της και εκείνη του έκλεισε ραντεβού σε άλλο σημείο στον Πειραιά.

Μόλις εμφανίστηκε ο 23χρονος, η κοπέλα, που στο μεταξύ είχε ενημερώσει την Αστυνομία, κάλεσε σε βοήθεια, και τότε ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και αντιλήφθηκε το περιστατικό, επενέβη, τον ακινητοποίησε και τον παρέδωσε στους συναδέλφους του, του Αστυνομικού Τμήματος Δημοτικού Θεάτρου.

Πλέον, οι Αρχές πραγματοποιούν έρευνα, προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο δράστης είναι υπεύθυνος και για άλλες παρόμοιες πράξεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να καλέσουν στο 210-4172265 (Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά) ή στο 210-6411111 (Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής) για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζονται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.