Οι νταήδες παριστάνουν τα «θύματα μπούλινγκ»

«Ο Γιακουμάκης ήταν φίλος μας»….Θράσος και προκλητικότητα επιδεικνύουν οι εννέα νεαροί που κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του αδικοχαμένου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλη Γιακουμάκη. 

Οι εννέα, παρότι φέρεται ότι είναι εκείνοι που είχαν κάνει τον βίο αβίωτο στον ευαίσθητο συμφοιτητή τους, λίγες ημέρες προτού καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου επιχειρούν να προβάλουν εαυτούς ως θύματα.

«Στιγματιστήκαμε»

Μέσω των συνηγόρων τους, οι έξι νεαροί από το Ηράκλειο, ένας από το Ρέθυμνο, ένας από τα Χανιά και ακόμα ένας, που διαμένει στη βόρεια Ελλάδα, όλοι τους ηλικίας από 20 έως 24 ετών, εμφανίζονται «συντετριμμένοι ψυχολογικά» και «στιγματισμένοι κοινωνικά». 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», οι κατηγορούμενοι διά των συνηγόρων τους υποστηρίζουν ότι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης υπήρξε φίλος τους και ουδέποτε βιαιοπράγησαν σε βάρος του, όπως τους αποδίδεται. Απεναντίας, οι εννέα νεαροί και οι οικογένειές τους είναι αυτοί που έχουν υποστεί το πραγματικό μπούλινγκ από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε η εμπλοκή τους στην υπόθεση! 

Η παραπομπή τους στο εδώλιο αφορά περιστατικά που σημειώθηκαν, σύμφωνα με τις δικαστικές Αρχές, σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη κατά τη διάρκεια της φοίτησής του στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, η δημοσιοποίηση των οποίων είχε προκαλέσει αλγεινή εντύπωση. Με βάση το κατηγορητήριο, η παρέα των Κρητικών φέρεται ότι είχε στοχοποιήσει τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, τον οποίο είχε μετατρέψει σε σάκο του μποξ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα