«Γαλάζια» στοργή σε… ορφανό του «ζεύγους» Σημίτη – Διαμαντοπούλου

Ακόμα ένα «ορφανό» του πολιτικού ζεύγους Σημίτη – Διαμαντοπούλου βρίσκει… στοργή στη Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο λόγος για τον «εκσυγχρονιστή» Γιάννη Μαστρογεωργίου, ο οποίος από χθες, επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ της «δημοκρατίας», είναι ο νέος αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είδηση που -αν μη τι άλλο- άκουσε «μουδιασμένη» η παραδοσιακή λαϊκή βάση της «γαλάζιας» παράταξης λόγω της ιστορίας του. 

Σύμβουλος της κυρίας Διαμαντοπούλου στα υπουργεία Ανάπτυξης και Παιδείας, όπου ως υπουργός των φωτοτυπιών… θριάμβευσε, καθώς και διευθυντής του think tank «ΔΙΚΤΥΟ για τη μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη» που ανήκει στην ίδια, ο κ. Μαστρογεωργίου από τον Ιούνιο του 2018 έχει διεισδύσει στη Ν.Δ. ως διευθυντής του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής». 

Πρόκειται -κατά κάποιους- για ακόμα ένα βήμα σύγκλισης της Ν.Δ. με το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ, με τους εκπροσώπους του οποίου ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης διατηρεί ισχυρούς δεσμούς. Ενα από τα σενάρια που κυκλοφορούν μάλιστα είναι η συνεργασία Μητσοτάκη – Διαμαντοπούλου, με την ανάληψη εκ μέρους της υπουργείου της κυβέρνησης της Ν.Δ., εφόσον κερδίσει τις εκλογές. Ο κ. Μαστρογεωργίου είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών (Τμήμα Ιστορίας – Αρχαιολογίας) με μεταπτυχιακές σπουδές στις Διεθνείς Σχέσεις, στην ευρωπαϊκή Πολιτική Οικονομία και στο ευρωπαϊκό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και την ΑΣΟΕΕ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα