Συνελήφθη Αλβανός που εκβίαζε με άσεμνες φωτό 14χρονη στη Mεσσηνία

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από χθες ένας 22χρονος Αλβανός που εκβίαζε ανήλικη από χωριό του Δήμου Μεσσήνης με δημοσιοποίηση γυμνών φωτογραφιών της και βίντεο

Ολα άρχισαν πριν από λίγο καιρό, όταν ο δράστης επικοινώνησε μέσω διαδικτύου με τη 14χρονη κοπέλα, την οποία έπεισε να ανταλλάξουν γυμνές φωτογραφίες. Αφού ο 22χρονος έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο το πολυπόθητο υλικό, άρχισε να απειλεί την άτυχη κοπέλα να υποκύψει στις ερωτικές ορέξεις του, ειδάλλως θα αναρτούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις φωτογραφίες της.

Μάλιστα, κάποιες από τις γυμνές φωτογραφίες και δύο βίντεο έφτασαν στο κινητό ενός 16χρονου, ο οποίος άρχισε να τα επιδεικνύει σε συμμαθητές της 14χρονης. Η μαθήτρια προσποιήθηκε ότι θα συναντούσε τον Αλβανό εκβιαστή, αλλά ενημέρωσε τη μητέρα της και κατέφυγαν μαζί στην Ασφάλεια, όπου τον κατήγγειλαν.

Ο 22χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για απειλή κατ' εξακολούθηση, ασελγείς προτάσεις και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος, κατοχή και παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Ο 16χρονος δεν συνελήφθη γιατί είχε σβήσει από το κινητό του το επίμαχο υλικό, ενώ παραδέχτηκε ότι από επιπολαιότητα το επέδειξε στους συμμαθητές της.

Ο 22χρονος Αλβανός αφέθηκε χθες ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία του στον ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στον Πειραιά, με πρωταγωνιστές μία ανήλικη και έναν 23χρονο, ο οποίος, αφού ασέλγησε σε βάρος της, στη συνέχεια την εκβίαζε να βρεθούν πάλι, απειλώντας την ότι θα δημοσιοποιούσε τις πράξεις του μαζί της.