Επίθεση Ρουβίκωνα και στην ιταλική πρεσβεία!

Με λεκτικές καταδίκες δεν σταματά η απαράδεκτη και προσβλητική για την κοινωνία δράση του Ρουβίκωνα, που εκθέτει διεθνώς τη χώρα. Οι 10, 20 νοματαίοι που ξεσαλώνουν γνωρίζοντας ότι η μόνη ποινή τους είναι στη χάση και τη φέξη ένα αποδοκιμαστικό δελτίο Τύπου έβαλαν αυτή τη φορά στο στόχαστρό τους την ιταλική πρεσβεία στο Κολωνάκι. Πήδηξαν τα κάγκελα και έριξαν μπογιές στο κτίριό της κατά τη συνήθη πρακτική τους. Αφορμή αυτή τη φορά για την ανεμπόδιστη δράση τους στο κέντρο της Αθήνας είναι «η αλληλεγγύη στους Ιταλούς συντρόφους που διώκονται για την παρουσία τους στη Ροζάβα της Συρίας».

Το υπουργείο Εξωτερικών, δηλαδή ο ίδιος ο πρωθυπουργός που έχει το χαρτοφυλάκιο, καταδίκασε την επίθεση λέγοντας ότι «ανάλογες απαράδεκτες ενέργειες δεν πρόκειται να επηρεάσουν τις άριστες σχέσεις συνεργασίας ούτε τους διαχρονικούς δεσμούς φιλίας μεταξύ της Ελλάδας και της Ιταλίας». Ωστόσο είναι σαφές ότι με τα λόγια δεν ιδρώνει το αυτί των γνωστών ταραχοποιών. Θα πρέπει να γίνει πράξη η δέσμευση του υπουργείου «οι υπαίτιοι να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα