Φρίκη: Ο Ελ Τσάπο νάρκωνε και βίαζε έφηβα κορίτσια!

Πληθαίνουν συνεχώς οι αποκαλύψεις για τον Μεξικανό έμπορο ναρκωτικών Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκουσμάν (φωτό), ο οποίος δικάζεται στη Νέα Υόρκη Σύμφωνα με νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως το Σάββατο, ο βαρόνος των ναρκωτικών νάρκωνε και βίαζε έφηβα κορίτσια, κάποιες φορές μόλις 13 ετών.

Ο πρώην στενός συνεργάτης του Γκουσμάν Αλεξ Σιφουέντες, που συνεργάζεται με τις Αρχές για να ελαφρύνει την ποινή του, επιβεβαίωσε πως υπήρχε μία γυναίκα που τροφοδοτούσε το αφεντικό του με φωτογραφίες νεαρών κοριτσιών ώστε εκείνος να διαλέξει το θύμα του, πληρώνοντας για την υπηρεσία αυτή μέχρι και 5.000 δολάρια ανά κορίτσι. Ο Ελ Τσάπο έκανε το ίδιο «επανειλημμένα με κορίτσια που μπορεί να ήταν μόνο 13 ετών» δήλωσε ο Σιφουέντες, προσθέτοντας πως ο Γκουζμάν κάποιες φορές νάρκωνε τα κορίτσια «με μια ουσία σε μορφή πούδρας» προτού τα βιάσει.

«Ο Χοακίν Γκουσμάν διαψεύδει αυτούς τους ισχυρισμούς, που στερούνται οποιασδήποτε επιβεβαίωσης και δεν θεωρήθηκαν αξιόπιστοι για να εξεταστούν στη δίκη» έγραψε σε ανακοίνωση ο συνήγορος του Ελ Τσάπο Εντουάρντο Μπαλαρέσο. Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ο Σιφουέντες δεν κατέθεσε τα παραπάνω όταν βρέθηκε στη θέση του μάρτυρα, αλλά μίλησε για αυτά μετέπειτα στις Αρχές. Τα έγγραφα αποκαλύφθηκαν αφού τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης διαμαρτυρήθηκαν για τη μυστικότητα που περιβάλλει τη δίκη του λαθρεμπόρου ναρκωτικών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα