Ετοιμοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων οι αγρότες

Συνάντηση με την κυβέρνηση ζητούν οι αγρότες της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, μετά την πανελλαδική σύσκεψη που συγκάλεσαν χθες στη Νίκαια Την ίδια στιγμή δεν κάνουν ούτε βήμα πίσω, καθώς δήλωσαν έτοιμοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους. Μάλιστα, ύστερα από αυτό το τελεσίγραφο των αγροτών ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης έσπευσε να τους καλέσει σε διάλογο την Τετάρτη.

«Αποφασίσαμε να ζητήσουμε συνάντηση με την κυβέρνηση, όπου θα θέσουμε το πλαίσιο των αιτημάτων μας περιμένοντας συγκεκριμένες απαντήσεις. Ταυτόχρονα με την ενίσχυση των μπλόκων θα πρέπει να υπάρχει κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, γιατί για εμάς είναι ζήτημα επιβίωσης» είπε ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας και μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων Ρίζος Μαρούδας.

Αμεση ήταν η αντίδραση του κ. Αραχωβίτη, ο οποίος σε δήλωσή του στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ανέφερε: «Στο πλαίσιο του διαρκούς διαλόγου που έχουμε με τους αγρότες, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων καλεί την Επιτροπή των Μπλόκων την Τετάρτη το μεσημέρι στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης μαζί με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, για συζήτηση επί των αιτημάτων που έχουν τεθεί και δεν έχουν ακόμη υλοποιηθεί». Και πρόσθεσε: «Πιστεύουμε ότι ο διαρκής διάλογος επιλύει τα προβλήματα, όπως έχει γίνει μέχρι τώρα και μια σειρά αιτημάτων έχει επιλυθεί».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα