Τραγωδία! Μια φιάλη υγραερίου σκόρπισε θάνατο στην Καλαμάτα

Τρεις γυναίκες έχασαν τη ζωή τους σε ταβέρναΜια ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Καλαμάτα, ανήμερα της γιορτής της Υπαπαντής του Χριστού, που η πόλη τιμά τον πολιούχο της, οδηγώντας στον θάνατο τρία άτομα. Ολα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ στην κουζίνα της ταβέρνας Διόνυσος, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ηρώων και Σανταρόζα. 

Η 53χρονη σύζυγος του ιδιοκτήτη της ταβέρνας προσπάθησε να αλλάξει μια από τις μπουκάλες υγραερίου που βρίσκονταν μέσα στον χώρο της κουζίνας και κοντά στην πόρτα της κεντρικής σάλας.

Το κακό δεν άργησε να γίνει. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου φλόγες (ύψους 6 μέτρων) και πυκνοί καπνοί μετέτρεψαν τον χώρο σε κολαστήριο, με αποτέλεσμα η ίδια και ακόμη δύο εργαζόμενες, μια 47χρονη, μητέρα τεσσάρων παιδιών, και μια 53χρονη να εγκλωβιστούν, καθώς δεν υπήρχε έξοδος άμεσης διαφυγής, και να βρουν φρικτό θάνατο.

Οταν ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, αρχικά προσπάθησε να βγάλει τις γυναίκες από την κουζίνα, χωρίς αποτέλεσμα. Τότε πήρε μια βαριοπούλα και ξεκίνησε να σπάει έναν από τους τοίχους του μαγειρείου, προσπαθώντας να δημιουργήσει μια τρύπα εξόδου για τις τρεις γυναίκες, για τις οποίες, όμως, ήταν ήδη αργά.

Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική προκειμένου να σβήσει τη φωτιά και να μην επεκταθεί σε διπλανά σπίτια και καταστήματα. Οταν οι πυροσβέστες μπήκαν στην κουζίνα, βρήκαν τις τρεις γυναίκες χωρίς τις αισθήσεις τους.

Λίγη ώρα αργότερα, στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου μεταφέρθηκαν, διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός τους. Στο Νοσοκομείο Καλαμάτας με εγκαύματα μεταφέρθηκαν και ο ιδιοκτήτης, αλλά και μια 27χρονη εργαζόμενη στην ταβέρνα. Την ώρα της έκρηξης στην ταβέρνα βρίσκονταν πέντε παρέες και από θαύμα δεν τραυματίστηκαν, καθώς τις φλόγες της τράβηξε ο εξαερισμός που υπήρχε στην κουζίνα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα