«Τους έδιναν καρέκλες για να πάρουν την ψήφο τους»

Πυρά Πάνου κατά ΑλέξηΣΑΝ ταύρος εν υαλοπωλείω εμφανίστηκε ο Πάνος Καμμένος σε κομματική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, από όπου εξαπέλυσε νέα σκληρή επίθεση στον έως πριν από μερικές εβδομάδες εταίρο του. «Δεν φέρθηκε με εντιμότητα προτείνοντας σε βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. καρέκλες έναντι της ψήφου» είπε για τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ στράφηκε και κατά του Νίκου Κοτζιά «που εξαπάτησε τους Ελληνες», όπως είπε, απειλώντας ότι «θα τον συντρίψει».

Οσο για το τι μέλλει γενέσθαι με την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ο αρχηγός των ΑΝ.ΕΛ. δήλωσε ότι «τους τη χαρίζει», καθώς το κόμμα του δεν απειλεί και δεν απειλείται. Πρόσθεσε πάντως ότι η έδρα της Β’ Αθηνών ανήκει στους ΑΝ.ΕΛ. και ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να την επιστρέψει «στο όνομα της έντιμης συνεργασίας που είχαμε».

Στη Ν.Δ.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. κάλεσε τη Ν.Δ. να ξεκαθαρίσει τη στάση της αναφορικά με την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. «Μητσοτάκης και Τσίπρας είναι ακριβώς το ίδιο» είπε κατηγορώντας τους δύο άνδρες ότι παρέδωσαν τον όρο Μακεδονία. Πάντως, ο κ. Καμμένος ανέβασε τους προεκλογικούς τόνους ζητώντας από τα απανταχού στελέχη του κόμματος να απλωθούν σε όλη την Ελλάδα. Απηύθυνε μάλιστα έκκληση στους υποστηρικτές του να βοηθήσουν στη βόρεια Ελλάδα όλους τους υποψηφίους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που λένε «όχι» στην παράδοση του όρου Μακεδονία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα