Συνεργασία της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ με την ELPEDISON στην ενέργεια

Σημαντική συνεργασία της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ με τον όμιλο ELPEDISON, ο οποίος θα αποτελεί για τον επόμενο χρόνο τον κοινό προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας για όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην πρωτοβουλίαΜε αυτή τη συμφωνία, εξασφαλίζοντας μια ενιαία και σταθερή τιμή για όλο τον χρόνο για τις εταιρίες που είχαν ενταχθεί στην ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ μέχρι τις 31/10/2018, θωρακίζεται η κοινότητα από το ασταθές περιβάλλον και την ανοδική τάση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ παράλληλα καταδεικνύει τη μεγάλη δυναμική των συνεργειών μεταξύ των μελών, που θα ακολουθήσουν στη συνέχεια.

Εκτός από το επιχειρησιακό τιμολόγιο για την κατανάλωση των μελών της πρωτοβουλίας, η ELPEDISON προχώρησε σε ειδική, ιδιαίτερα ανταγωνιστική προσφορά για οικιακό τιμολόγιο για τους 5.000 εργαζομένους των μελών της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Σκοπός της είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα