Σύσφιξη προσώπου και σώματος – Ανακαλύψτε τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες

Ένα όμορφο και σμιλευμένο σώμα είναι για πολλές γυναίκες στόχος ζωής, ο οποίος δεν επιτυγχάνεται μόνο με διατροφή και γυμναστική, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να χρειάζεται και την επέμβαση της δερματολογικής ιατρικής!Τα νήματα προσώπου και σώματος είναι δύο από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες που χωρίς να χρησιμοποιούν νυστέρι, καταφέρνουν σύσφιξη προσώπου & λαιμού και σύσφιξη σώματος και κοιλιάς, η οποία είναι ένα ευαίσθητο σημείο που συσσωρεύεται το λίπος και δύσκολα φεύγει.

Βρήκαμε τους καλύτερους δερματολόγους αισθητικούς στα MedicalAntiAgingCenter που μέσω των νημάτων καταφέρνουν να πραγματοποιήσουν το όνειρο κάθε γυναίκας! Να σμιλεύσουν πρόσωπο και σώμα.

Νήματα προσώπου

Τα νήματα προσώπου αποτελούνται από την ουσία Polydioxanone, το εγκεκριμένο συστατικό που συμμετέχει ενεργά στην αποκατάσταση των ρυτίδων, σβήνοντας τις ρυτίδες στο μέτωπο, το πόδι της χήνας και αποκαθιστώντας τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Τα νήματα φτάνουν μέχρι το οβάλ του προσώπου, φτάνοντας στον λαιμό που αποτελεί ένα από τα σημεία γήρανσης. Η τεχνική εφαρμόζεται στο ιατρείο και όχι σε χώρο χειρουργείου και διαρκεί μόλις μία ώρα.

Νήματα σώματος

Τα νήματα σώματος προσφέρουν ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου, ενώ παράλληλα είναι ιδανική λύση για σύσφιξη κοιλιάς, γλουτών και ανόρθωσή τους, φτάνοντας μέχρι τα μπράτσα και τα γόνατα.

Πλεονεκτήματα

  η εφαρμογή των νημάτων δεν απαιτεί τομές

  ο ασθενής επιστρέφει άμεσα στην καθημερινότητά του

  τα νήματα είναι απορροφήσιμα και αποβάλλονται από τον οργανισμό

MedicalAntiAgingCenter – Κλείστε το ραντεβού σας!

Ελάτε σε ένα από τα κέντρα στην Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη και βρείτε την θεραπεία σύσφιξης που σας ταιριάζει, σε πολύ χαμηλές τιμές. Οι ειδικοί δερματολόγοι θα εξετάσουν το δέρμα του προσώπου και του σώματός σας, όλες τις προβληματικές περιοχές και θα σας προτείνουν την καλύτερη τεχνική για να αποκαταστήσετε ρυτίδες σε κάθε περιοχή του σώματος.

Δείτε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα των δερματολογικών ιατρείων Medical Anti Αging Center.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα