Πήγε να βοηθήσει και βρήκε τραγικό τέλος στην ταβέρνα

Αγνωστες πτυχές του δυστυχήματος στην Καλαμάτα, που στοίχισε τη ζωή σε τρεις γυναίκες, έρχονται στο φως μετά την τραγωδίαΤην ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι έρευνες που θα οδηγήσουν στη διαλεύκανση των αιτιών της έκρηξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη 47χρονη μητέρα τεσσάρων κοριτσιών δεν εργαζόταν στην ταβέρνα Διόνυσος, αλλά πήγε να βοηθήσει εξαιτίας του πολύ κόσμου που συνέρρεε λόγω του εορτασμού της Υπαπαντής του Σωτήρος.

Τραγική φιγούρα, ο σύζυγός της, ο οποίος την αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα που άφησε έξω από την ταβέρνα. «Εφυγες, καρδιά μου, και δεν πρόλαβα να σου πω πόσο σε αγαπώ. Καλή αντάμωση» έγραφε χαρακτηριστικά. Σπαρακτικό είναι και το μήνυμά του στο facebook, το οποίο ραγίζει καρδιές: «Τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο χωρίς εσένα δίπλα μου». Ο θάνατος της πολύτεκνης έχει βυθίσει στο πένθος και τους υπόλοιπους συγγενείς της, μεταξύ των οποίων τον ξάδελφό της βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διαιτητή Πέτρο Κωνσταντινέα.

Παράλληλα, χθες ολοκληρώθηκαν οι νεκροτομές των τριών θυμάτων, ενώ κλιμάκιο της Πυροσβεστικής προχώρησε σε λεπτομερή έλεγχο στους χώρους της ταβέρνας για την εξακρίβωση των αιτιών του τραγικού δυστυχήματος. Επίσης, το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Καλαμάτας παίρνει καταθέσεις από εργαζομένους και πελάτες της ταβέρνας. Το μεσημέρι της Κυριακής, στην ταβέρνα πήγε και υπάλληλος της Επιθεώρησης Εργασίας -όπως προβλέπεται στην περίπτωση των εργατικών ατυχημάτων-, σε μια προσπάθεια να σχηματίσει εικόνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα. Σημειώνεται ότι οι κηδείες των τριών αδικοχαμένων γυναικών θα γίνουν σήμερα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα