Γκρούεφσκι: Εφυγα γιατί θα με σκότωναν

Πρώτη φορά μετά την απόδρασή του από τα Σκόπια στην Ουγγαρία ο Νίκολα Γκρούεφσκι παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτικό δίκτυο της ΠΓΔΜ, προβαίνοντας σε σοβαρές καταγγελίες! «Αρχικά σχεδίαζα να πάω στη φυλακή, αλλά τις τελευταίες ημέρες (σ.σ.: προτού αρχίσει να εκτίει την ποινή του) έλαβα πληροφορίες για ένα οργανωμένο σχέδιο εξουδετέρωσής μου στη φυλακή, όχι αμέσως, αλλά έπειτα από μια συγκεκριμένη περίοδο. Γι’ αυτό άλλαξα γνώμη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας και τέως επικεφαλής του VMRO-DPMNE.

Οπως ήταν αναμενόμενο, τα λεγόμενα του Γκρούεφσκι προκάλεσαν σάλο στα Σκόπια, παρότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν ανέφερε συγκεκριμένα κίνητρα για το φερόμενο σχέδιο δολοφονίας του και επικαλέστηκε αξιόπιστες πηγές -και- από το περιβάλλον της φυλακής, προκειμένου να στηρίξει τα λεγόμενά του.

Ο Γκρούεφσκι ερωτήθηκε και για τη φήμη ότι η κυβέρνηση Ζάεφ διευκόλυνε τη διαφυγή του από την πατρίδα του, με τον ίδιο να απαντά αρνητικά: «Αν η κυβέρνηση μπορούσε να με βλάψει με άλλον τρόπο, θα το έκανε. Αλλά να με βοηθήσει; Δεν υπάρχει περίπτωση» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα