Επίθεση στα παιδιά

Ο αγώνας νοσηρότητας των φιλε-left ηθοποιών του ΧόλιγουντΑπό τον
δρα Απόστολο Κρητικόπουλο*

Ο Αγγλοεβραίος ηθοποιός Σάσα Μπάρον Κοέν, ο σύγχρονος Πίτερ Σέλερς, που έχει ερμηνεύσει δεκάδες διαφορετικές κωμικές περσόνες (Αλι Τζι, Μπόρατ, Αραβας δικτάτορας Αλαντίν), πολύ εύστοχα, όταν υποδύθηκε την υπερβολικά γκέι περσόνα «Μπρούνο» στην ομώνυμη ταινία του 2009, είχε σατιρίσει την ορθοπολιτική μόδα του Χόλιγουντ, όπου μοναχικοί και διαστροφικοί λευκοί ηθοποιοί υιοθετούσαν μαύρα παιδάκια από την Αφρική, ώστε να ακολουθήσουν τις σύγχρονες επιταγές της ψευτοφιλελεύθερης ελίτ και να επιδείξουν μια πλαστή ευαισθησία προς τα κακόμοιρα ανήλικα που υιοθετούσαν, τα οποία άθελά τους γίνονταν πειραματόζωα σε νοσηρές ψευδοοικογένειες παρανοϊκών ανθρώπων (θυμηθείτε την υπόθεση Μάικλ Τζάκσον).

Ο ξέφρενα γκέι Μπρούνο στη συγκεκριμένη ξεκαρδιστική ταινία είχε εμφανιστεί σε ανυποψίαστο κοινό Αφροαμερικανών με μαύρο μωρό, το οποίο ισχυριζόταν ότι αγόρασε από την Αφρική δίνοντας ως αντάλλαγμα ένα iPod και πως το ντύνει ως γκέι μωρό ώστε να προσελκύει άλλους ομοφυλόφιλους για σεξουαλική συνεύρεση. Φυσικά, το κοινό παραλίγο να τον λιντσάρει. Ποιος να το έλεγε, όμως, πόσο προφητικός θα αποδεικνυόταν ο αγαπητός Εβραίος ηθοποιός!

Τεράστιο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει, στα αλήθεια πλέον, στην Αμερική, επειδή η καλλονή λευκή ηθοποιός Σαρλίζ Θερόν, που έχει υιοθετήσει δύο μαύρα αφρικανικής καταγωγής αγοράκια, μεγαλώνει το ένα από αυτά, τον επτάχρονο Τζάκσον, ως κορίτσι!
Τον ντύνει με φορέματα, τον χτενίζει ως μαύρη παιδούλα και του αγοράζει κοριτσίστικα παιχνίδια. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο Τζάκσον επιθυμεί ο ίδιος από την ηλικία των δύο ετών να είναι κορίτσι!

Ούτε καν μας πάει στο μυαλό ότι οι τέρμα διεστραμμένοι Αμερικανοί ηθοποιοί, αυτοί που είναι οι ευαγγελιστές των πιο τρελών ιδεολογημάτων της σχολής του πολιτιστικού μαρξισμού, χρησιμοποιούν αθώες παιδικές ψυχούλες για να προβάλλουν τις νοσηρές φαντασιώσεις τους για τα «62 κοινωνικά φύλα». Ο καημένος ο Τζάκσον, που έχασε μάλλον οριστικά την αγορίστικη αρρενωπή φύση του, δεν είναι το μόνο παράδειγμα.

Η κόρη των Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί, η Σιλό, μεγαλώνει από δύο ετών και αυτή ως… αγόρι. Υπάρχουν δεκάδες άλλα παραδείγματα, που απλά επιβεβαιώνουν τον αγώνα νοσηρότητας τον οποίο δίνουν οι φιλε-left ηθοποιοί του Χόλιγουντ ώστε να περάσουν τα διαστροφικά μηνύματά τους.
Εμείς οι συντηρητικοί, οι πραγματικοί προστάτες των παιδιών, των παραδοσιακών αξιών μας και του αναφαίρετου ανθρώπινου δικαιώματος να μεγαλώσει κάποιος σε σωστό πλαίσιο, που διασφαλίζει την ομαλή εξέλιξη του βιολογικού φύλου του, γνωρίζουμε πως η φιλε-left ανωμαλία δεν έχει πάτο, έχει όμως φάρμακο: εμάς.

*Διδάκτωρ Πληροφορικής (twitter: @kritikopoulos)

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα