Ξεχωριστή βραδιά στο «Νιάρχος» με Κόντε

Στις 25 Φεβρουαρίου η συναυλία του

Συνεχίζοντας τη μελωδική παράδοση με συναυλίες σημαντικών καλλιτεχνών από κάθε γωνιά του πλανήτη, το Κέντρο Πολιτισμού - Iδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» υποδέχεται τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου ένα μεγάλο όνομα από τον χώρο της τζαζ. Μιλάμε φυσικά για τον Νικόλα Κόντε, ο οποίος θα βρεθεί στην Αθήνα με την μπάντα του για μία μοναδική συναυλία με επίκεντρο το νέο άλμπουμ του «Let your light shine on». 

Ο Ιταλός μουσικός είναι ένας ανατρεπτικός καλλιτέχνης με πάθος και έμπνευση για τη μουσική και τη ζωή. Κιθαρίστας, παραγωγός και dj, ο Κόντε αντλεί την έμπνευσή του από διαφορετικές κουλτούρες και στιλ - την μπόσα νόβα, την έθνικ μουσική, ακόμη και από soundtracks ιταλικών ταινιών του '60 και του '70.

Πνευματικότητα

Σύμφωνα με τον ίδιο, το «Let your light shine on» «είναι ένα άλμπουμ που μιλά για τη μουσική, Για την πνευματικότητα. Είναι οι άνθρωποι. Είναι ο ρυθμός. Είναι η Αφρική. Είναι η ελευθερία, η κατανόηση, η ενότητα. Η αγάπη. Το σύμπαν. Το φως που πηγάζει από το σύμπαν και τους εαυτούς μας».

Παράλληλα με τον βασικό κορμό των εκδηλώσεων που προσφέρονται με ελεύθερη είσοδο χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», το Κέντρο Πολιτισμού διοργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων με προσιτό εισιτήριο, εμπλουτίζοντας τις πηγές εσόδων του οργανισμού και διασφαλίζοντας τη μακροχρόνια οικονομική ευρωστία του. Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 10 ευρώ.