Κλείνουν δύο Εθνικές οδούς οι αγρότες

Δεν τους δέχεται η κυβέρνησηΑποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω είναι οι αγρότες μετά την άρνηση της κυβέρνησης να συναντηθούν με κλιμάκιο υπουργών. Πρελούδιο της εντατικοποίησης των αγροτικών κινητοποιήσεων είναι η απόφαση των σωματείων να κλείσουν σήμερα την Εθνική οδό στο Αίγιο και το Σάββατο στα Τέμπη. 

Οι αγρότες της Πελοποννήσου ετοιμάζουν σήμερα, στις 16.00, καθολικό αποκλεισμό της Εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου. Οι αγρότες της περιοχής ζητούν από την κυβέρνηση να προγραμματιστεί άμεσα συνάντηση προκειμένου να θέσουν το πλαίσιο των αιτημάτων τους.

Στα Τέμπη

Το μπλοκάρισμα κομβικών σημείων του εθνικού οδικού δικτύου θα συνεχιστεί το Σάββατο στα Τέμπη. Η γενική συνέλευση του μπλόκου της Νίκαιας αποφάσισε το μεσημέρι του Σαββάτου να μετακινηθούν στο ύψος των σηράγγων τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα και να αποκλείσουν τον δρόμο.

Να σημειωθεί ότι στην κεντρική Μακεδονία έχουν στηθεί αγροτικά μπλόκα στα εξής σημεία: Στον νομό Ημαθίας στον κόμβο της Κουλούρας, στην Εθνική οδό Βέροιας – Σκύδρας στο ύψος του Σιδηροδρομικού Σταθμού Νάουσας, στον νομό Πέλλας στον κόμβο Γυψοχωρίου, στον νομό Πιερίας στη δημοτική οδό Εθνικού Σταδίου Κατερίνης, στο 67ο χιλιόμετρο Παλαιάς Εθνικής οδού Κατερίνης – Θεσσαλονίκης, στις Σέρρες στο μπλόκο στη διασταύρωση Σιδηροκάστρου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα