Πρώτη φορά… ΑΤΜ φούντας

Πωλούνται ανθοί κάνναβης με την ανοχή ΣΥΡΙΖΑ και δήμου ΑθηναίωνΣυνεχίζεται με αμείωτη ένταση η… επιθετική διαφήμιση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για την κάνναβη. Αλλωστε, τα στελέχη της έχουν την πεποίθηση ότι αυτός είναι ο -μόνος- τρόπος για να έρθει η ανάπτυξη στη χώρα μας. Τελευταίο «χτύπημα» είναι το… ATM που τοποθετήθηκε στη Στοά Πεσμαζόγλου, στο κέντρο της Αθήνας, από το οποίο μπορεί καθένας να αγοράζει δεκάδες προϊόντα κάνναβης· φυσικά, με την ανοχή του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη. 

Είναι γνωστό ότι η βιομηχανική και φαρμακευτική κάνναβη είναι νόμιμη. Ωστόσο, η συνεχής προσπάθεια διαφήμισης του συγκεκριμένου προϊόντος και η υπέρμετρη προβολή του στα μάτια των απλών πολιτών και πολύ περισσότερο των νέων ενδέχεται να έχουν σε πολλές περιπτώσεις και αρνητικές συνέπειες, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Συγκεκριμένα, η ελληνική εταιρία Hemp Oil τοποθέτησε στη Στοά Πεσμαζόγλου επί της οδού Πανεπιστημίου τον πρώτο αυτόματο πωλητή προϊόντων βιομηχανικής κάνναβης. Πρόκειται για ένα μηχάνημα που παρουσιάστηκε πρώτη φορά στην πρόσφατη έκθεση κάνναβης, η οποία έλαβε χώρα τον Ιανουάριο στο κλειστό του Tae Kwo Do. Από τον αυτόματο πωλητή πωλούνται δεκάδες προϊόντα της εταιρίας Terre. Ο καταναλωτής μπορεί να βρει, μεταξύ άλλων, προϊόντα με cdb, ανθούς ήμερης κάνναβης, που μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως τσάι, περιεκτικότητας σε κανναβιδιόλη 0,2%, κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι ψυχοτρόπο.

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της Hemp Oil έκαναν γνωστό ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα ανοίξει στο ίδιο σημείο και φυσικό κατάστημα με προϊόντα κάνναβης, ενώ αναμένεται να τοποθετηθεί και άλλο ένα αυτόματο μηχάνημα στη Θεσσαλονίκη, απέναντι από τον Λευκό Πύργο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Hemp Oil είναι η πρώτη εταιρία που συστάθηκε όταν άλλαξε η νομοθεσία το 2016.

Υπενθυμίζεται πως στην πρόσφατη Athens Cannabis Expo στο Παλαιό Φάληρο σημειώθηκε «παρέλαση» στελεχών της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, όπως της περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιου Πιτσιόρλα. Στα εγκαίνια της έκθεσης είχε δώσει το «παρών» και ο Νίκος Καρανίκας, ο… πολυπράγμων σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα