Διακινούσε ναρκωτικά που έκρυβε σε φέρετρα

Γραφείο τελετών με κόκα και χασίςΕναν… πρωτότυπο τρόπο σκαρφίστηκε 69χρονος για να κρύβει τις ποσότητες ναρκωτικών που διακινούσε στον Πειραιά. Ο δράστης και ιδιοκτήτης γραφείου τελετών στο Κερατσίνι τοποθετούσε την κοκαΐνη και το χασίς μέσα στα φέρετρα!

Ωστόσο, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας δυτικής Αττικής έστησαν καραούλι στα ύποπτα στέκια του Πειραιά ώσπου να εντοπίσουν εκείνον που έκανε τη διακίνηση.

Οταν έκανε την εμφάνισή του το ύποπτο όχημα και οι αστυνομικοί κατάλαβαν πως πρόκειται γι’ αυτό που αναζητούσαν, το έθεσαν υπό παρακολούθηση, ώστε να καταγράψουν τις κινήσεις του οδηγού, και μόλις βεβαιώθηκαν ότι μοιράζει ναρκωτικά σε συγκεκριμένες περιοχές του Πειραιά, τον ακινητοποίησαν και του έκαναν έλεγχο.

Το αποτέλεσμα ήταν να ανακαλύψουν ποσότητες κοκαΐνης και χασίς, και να περάσουν χειροπέδες στον 69χρονο οδηγό.

Και η σύζυγος

Στη συνέχεια, έπειτα από εντολή εισαγγελέα, έκαναν έρευνα στο σπίτι του στο Κερατσίνι, όπου συνέλαβαν και την 66χρονη σύζυγό του.

Ακολούθησε έρευνα και στο γραφείο τελετών που διατηρεί ο ηλικιωμένος στην ίδια περιοχή και τότε διαπιστώθηκε ότι, παράλληλα με τις κηδείες, είχε και άλλες δραστηριότητες, καθώς βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους ενός κιλού και 159 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους 65 γραμμαρίων, τέσσερα ναρκωτικά χάπια, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, τέσσερα μαχαίρια, ένα σπρέι πιπεριού, μια σιδερογροθιά, ένα ζευγάρι χειροπέδες και μετρητά ύψους 3.738 ευρώ που προέρχονταν από την εμπορία ναρκωτικών.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα