ΔΕΗ: Ζήτησε βελτιωμένη προσφορά από τον Μυτιληναίο για τη Μελίτη

Τη βελτίωση της προσφοράς που κατέθεσε η εταιρία Μυτιληναίος, η οποία -κατά πληροφορίες- αφορά μόνο τη μονάδα Μελίτης στη Φλώρινα……ζήτησε χθες η διοίκηση της ΔΕΗ. Με τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή προσφορών για τις λιγνιτικές μονάδες σε Φλώρινα και Μεγαλόπολη εμφανίστηκαν μόνο η εταιρία Μυτιληναίος και η κοινοπραξία Seven Energy – ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Η τελευταία, όπως ανακοίνωσε, κατέθεσε προσφορά υπό αιρέσεις, συνεπώς δεν ήταν δεσμευτική και δεν προκρίθηκε στο επόμενο στάδιο της διαδικασίας. 

Το αρνητικό αποτέλεσμα στη διαδικασία πώλησης των λιγνιτικών μονάδων, που είχε προεξοφλήσει η αγορά ενέργειας, αναμένεται να οδηγήσει σε αλλαγή τακτικής τόσο τη ΔΕΗ όσο και το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ). Αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ την Παρασκευή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα