Και καβγάς Καμμένου – Νικολόπουλου

Νοσηρά φαινόμενα με καταγγελίες για εκβιασμούς και αλληλοκαρφώματα με φόντο τη διάσωση της Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛ.Χαρακτηριστικά θρίλερ, με καταγγελίες για εκβιασμούς και αλληλοκαρφώματα, πήρε χθες η αντιπαράθεση του Πάνου Καμμένου και του Νίκου Νικολόπουλου στη σκιά των ύστατων προσπαθειών διάσωσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝ.ΕΛ. Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, το όνομα του οποίου ακουγόταν ως «μπαλαντέρ» για τη σωτηρία της Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛ., μετέβη στη ΓΑΔΑ και κατέθεσε μήνυση κατά του Πάνου Καμμένου, τον οποίο κατήγγειλε -ούτε λίγο ούτε πολύ- ότι τον εκβιάζει να επιστρέψει στο κόμμα, με το οποίο είχε εκλεγεί το 2015 υπό τον φόβο της διάλυσης.

Η απάντηση ήρθε σχεδόν ακαριαία με τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. να δίνει στη δημοσιότητα μηνύματα που αντάλλαξαν οι δύο άνδρες στο κινητό, ώστε -όπως είπε- «να αποκαλυφθεί το μέγεθος της γελοιότητας του υποτιθέμενου εκβιασμού».
Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Καμμένος: Για να μη στεναχωρηθείς, το απόγευμα θα σου βγάλω όλα τα σάιτ από το γραφείο σου με κρατικές διαφημίσεις και τα άλλα με τον Παππά.
Νικολόπουλος: Εκβιασμός; Ολα στο φως!!!
Καμμένος: Καθόλου, απλώς τώρα εξηγούνται όλα, Νικολάκη μου».

Μήνυση

Η τρισέλιδη μήνυση του ανεξάρτητου βουλευτή Αχαΐας κατά του κ. Καμμένου φέρεται ότι περιλαμβάνει τα μηνύματα που αντάλλαξαν στα κινητά τους τηλέφωνα και τις καταγγελίες -όπως λέει- για απειλές και εκβίαση, οι οποίες στηρίζονται σε αυτά, με τα στοιχεία να μελετώνται από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ευ. Ιωαννίδη.

Κατά τα άλλα, το πρωί συνεδρίασε η Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛ. με βασικό θέμα τη στάση του κόμματος απέναντι στον έως τώρα κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος Θανάση Παπαχριστόπουλο, που είχε το τελευταίο διάστημα συνταχθεί απόλυτα με τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες. Με ανάρτησή του στο twitter ο Πάνος Καμμένος προανήγγειλε τη διαγραφή του Παπαχριστόπουλου, την οποία αργότερα ανακοίνωνε από την αίθουσα της Ολομέλειας.

Ο αντιπρόεδρος του κόμματος Παναγιώτης Σγουρίδης τόνισε ότι η «ομπρέλα των ΑΝ.ΕΛ. είναι ανοιχτή για όσους δεν ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής πρώην βουλευτών που είχαν αποχωρήσει.

Και αυτή η κίνηση, πάντως, δεν φαίνεται να έχει τύχη, καθώς οι Γιώργος Λαζαρίδης και Δημήτρης Καμμένος, όπως είπαν στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, δεν επιστρέφουν στους Ανεξάρτητους Ελληνες. Καυστικός κατά του Πάνου Καμμένου εμφανίστηκε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης. «Χωρίς αυτοπεποίθηση ο αρχηγός που κλαψουρίζει. Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του, αλλά η πυκνότητα των δηλώσεων με πολλά υπονοούμενα έχει αρχίσει να κουράζει» σημείωσε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα