Εθνική ταπείνωση και Μεταπολίτευση

Η Μεταπολίτευση γεννήθηκε στα αποκαΐδια της Κύπρου την ώρα που τη ρήμαζε ο Αττίλας και ολοκληρώνεται τώρα με την προδοσία της Μακεδονίας. Αυτή είναι η σύνοψη 45 ετών από πολύ μεγάλα λόγια, ηθικολογίες, κλεπτοκρατία, ξενομανία και εκχώρηση στους ξένους εξουσιών και άυλης και υλικής περιουσίας που ανήκει στο έθνος. 

Η κύρωση
 από τη Βουλή του πρωτοκόλλου για την ένταξη του ανίσχυρου κρατιδίου των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ είναι η επισφράγιση της μεγάλης προδοσίας των συμφερόντων της χώρας που τελέστηκε με τη σύναψη της Συμφωνίας των Πρεσπών. Η Ελλάδα, με αυτή την αχαρακτήριστη ενέργεια της κυβέρνησης και τμήματος του πολιτικού κόσμου, παραδίδει στους Σκοπιανούς (και στον ξένο παράγοντα που τους βοήθησε) το τελευταίο διαπραγματευτικό όπλο της.

Μέχρι τώρα
 η άθλια προπαγάνδα των πολιτικάντηδων που επιδίωκαν να παραδοθούμε άνευ όρων στους Σκοπιανούς επίδοξους σφετεριστές της Ιστορίας και του πολιτισμού μας παρουσίαζε σε κάθε φάση της διαπραγμάτευσης την ήττα ως οριστικό και αμετάκλητο γεγονός, «αφού 140 χώρες τούς έχουν ήδη αναγνωρίσει με το όνομα Μακεδονία». 

Σε αυτόν
 τον συλλογισμό σπάνια έβρισκαν κάποιον να τους ανταπαντήσει ότι είναι άτοπο να επείγονται τόσο πολύ οι Σκοπιανοί για τη δική μας αναγνώριση αφού «έχουν νικήσει» μέσω των 140 αναγνωρίσεων από τρίτες χώρες. 

Η αλήθεια
 είναι ότι οι Σκοπιανοί και οι Αμερικανοί και Γερμανοί χειριστές τους επείγονταν για τη δική μας αναγνώριση και για τη δική μας άτακτη υποχώρηση. Το να επιτρέψουμε να γίνουν δεκτοί στο ΝΑΤΟ ως «Βόρειος Μακεδονία» συνιστά μια τεράστια εθνική ήττα και ταπείνωση, την οποία θα βρίσκουν διαρκώς μπροστά τους οι επόμενες γενεές, και αρχή μεγάλων δεινών για την πατρίδα.

Είναι μεγάλες
 η ντροπή και η απαξία για όλους όσοι συνέργησαν σε αυτή την ατιμία αλλά και για όσους μπορούσαν να την αποτρέψουν αλλά αδράνησαν, σιώπησαν, λιποψύχησαν. Ο λαός μας, πάντως, δεν αναγνωρίζει σε αυτό το κρατίδιο κανένα δικαίωμα να μας κλέβει την Ιστορία και να χρησιμοποιεί ως συνθετικό της ονομασίας του τη λέξη Μακεδονία.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα