Από τον Φερεντίνο και τη Ζήνα, στη «γαλάζια» Γραμματεία Ισότητας

Η εντυπωσιακή δικηγόρος Χρυσαυγή Ατσιδάκου, με προϋπηρεσία στα ΜΜΕ, επελέγη από τον Κ. Μητσοτάκη ως εργαζόμενη μητέρα και εκπρόσωπος των 35άρηδων για τη θέση της αναπληρώτριας του τομέα Οικογενειακής ΠολιτικήςH εντυπωσιακή σύζυγος του πρώην τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού Αλέξανδρου Τζόρβα Χρυσαυγή Ατσιδάκου είναι η νέα αναπληρώτρια γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων της Ν.Δ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε μία εργαζόμενη μητέρα της γενιάς των 35άρηδων, κάνοντας άνοιγμα σε νέα πρόσωπα. Η κυρία Ατσιδάκου – Τζόρβα, από τη Λακωνία, είναι σήμερα μια μάχιμη δικηγόρος, αλλά και ενεργή δημοσιογράφος. Ωστόσο, την πρώτη φορά που βγήκε… μπροστά, το 2009, τη γνωρίσαμε ως συμπαρουσιάστρια του Χρήστου Φερεντίνου στο τηλεοπτικό show του ΑΝΤ1 «Ο διάδοχος του Uri Geller». 

Πρόκειται για τη γνωστή εκπομπή όπου «ταλέντα» με μεταφυσικές ανησυχίες έκαναν τους μισούς Ελληνες να πιστεύουν πως μπορούν, με το μυαλό τους και μόνο, να λυγίσουν κουτάλια! Μετά ήρθαν τα Μνημόνια και λυγίσαμε όλοι…

Η όμορφη δικηγόρος φλέρταρε πολλές φορές με τον χώρο των media, κάνοντας πολλά «περάσματα» (αφού πουθενά δεν στέριωσε…) από γνωστά ΜΜΕ. Βρέθηκε στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, αλλά και στον Alpha Radio, και δοκίμασε την τύχη της για λίγους μήνες σε τηλεοπτική εκπομπή που παρουσίαζε στον Alpha ο Σπύρος Χαριτάτος. Επιχείρησε να δώσει το δικό της στίγμα στο webtv του Star, ενώ το τελευταίο διάστημα συναντήθηκε τηλεοπτικά με την άλλοτε στυλοβάτρια της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη Ζήνα Κουτσελίνη.

Στον λογαριασμό της στο facebook η κυρία Χρυσαυγή Ατσιδάκου – Τζόρβα έχει αναρτήσει μάλιστα ολόκληρο «φωτογραφικό άλμπουμ» από τις εμφανίσεις της σε πάνελ κοινωνικού περιεχομένου, δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα οικογένειας, παιδιών και ανθρώπων με αναπηρία. Οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» δίνουν στη… Λάκαινα Χρυσαυγή το «πιστοποιητικό» ενασχόλησης με κοινωνικά θέματα και ευαισθητοποίησης, που είναι απαραίτητο σε όποιον αναζητεί μια τύχη στην πολιτική σκηνή, αφού, ως γνωστόν, οι ψηφοφόροι θέλουν τον… celebrity τους. Η ίδια, πάντως, μοιράζει τη ζωή της σε πολλές δραστηριότητες. Εκτός από τον γάμο, το παιδί με τον Αλέξανδρο Τζόρβα και τις τηλεοπτικές υποχρεώσεις, σταθερή είναι η παρουσία της και στο δικηγορικό γραφείο.

Με αυστηρό look, ταγέρ και καλοχτενισμένα μαλλιά κομμωτηρίου, η νεαρή πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας αφιερώνει χρόνο και στη δικηγορία, δίνοντας έμφαση, αυτήν την περίοδο, στη… διαμεσολάβηση. «Μακριά από τις αίθουσες των δικαστηρίων, χάρη στην οικογενειακή διαμεσολάβηση, μπορούμε να βρούμε βιώσιμες λύσεις, σε ειρηνικό περιβάλλον, χωρίς φθορά, μεγάλα κόστη και χάσιμο χρόνου» αναφέρει σε πρόσφατη ανάρτησή της στο facebook, συνοδεύοντας τις σκέψεις και την… κατάρτισή της με μια φωτογραφία την ώρα που ετοιμάζει ένα ενημερωτικό βίντεο για τον θεσμό της διαμεσολάβησης στις οικογενειακές διάφορες! Διότι, αν είσαι και δικηγόρος και δημοσιογράφος, η οπτικοποίηση της… επιστήμης είναι μάλλον αναπόφευκτη.

Αλλαγές

Η κυρία Ατσιδάκου – Τζόρβα μοιάζει πάντως να κυνηγά τις αλλαγές. Πριν από περίπου δύο χρόνια μπήκε και στον κλάδο των τουριστικών επιχειρήσεων, δημιουργώντας στη γενέτειρά της, τη Λακωνία, μαζί με τον αδελφό της Απόστολο, ο οποίος ήταν και ο μηχανικός του έργου, το «Luxury Boutique Hotel Costa Rampane». Πρόκειται για ένα παραμυθένιο boutique hotel, όπως αναφέρει ο ιστότοπός του, στον Δήμο Μονεμβασίας, στον παραλιακό οικισμό της Πλύτρας, που είναι κτισμένος στη θέση και πάνω «στα διάσπαρτα ερείπια του Ασωπού, πόλης μεγάλης και ευλίμενης του κοινού των Ελευθερολακώνων».
Πάντως, αν κρίνουμε από το κόστος των δωματίων (από περίπου 60 ευρώ ανά διανυκτέρευση), ως επιχειρηματίας δείχνει κάπως… προσγειωμένη στις δυνατότητες της εποχής.

«Πλοίο ακυβέρνητο σε ωκεανό η χώρα μας»

Η ίδια έχει δείξει στην πράξη πως η οικογένεια είναι ψηλά στην ιεράρχησή της. Το 2011, αμέσως μετά τον γάμο της με τον παλαίμαχο τερματοφύλακα, τον ακολούθησε στην Ιταλία, καθώς ο Τζόρβας αγωνιζόταν εκείνη την περίοδο στην Παλέρμο. «Οταν σου εμπιστεύονται την ιδιότητα της αναπληρώτριας γραμματέως Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, πριν από τη χαρά έρχεται η ευθύνη.

Πρόκειται για δύο τομείς τόσο σημαντικούς, ευαίσθητους και απαιτητικούς, τόσο ικανούς να καθορίσουν τη ζωή μας σε μια χώρα που προς το παρόν μοιάζει πλοίο ακυβέρνητο σε ωκεανό, καθιστώντας ειδικά την οικογένεια το ένα και μοναδικό οχυρό ασφάλειας και σταθερότητας. Με συνείδηση της σπουδαιότητας της συγκεκριμένης Γραμματείας για τα παιδιά μας, αλλά και για όλους μας, άνδρες – γυναίκες, ξεκινάμε τις εργασίες μας. Μαζί και η σκέψη-πρόσκληση ότι όσο περισσότερους συνοδοιπόρους έχουμε τόσο πιο πολλά θα κατορθώσουμε συλλογικά. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. κ. Λευτέρη Αυγενάκη για την τιμή και την εμπιστοσύνη. Προχωράμε μαζί» έγραψε η ίδια στον λογαριασμό της στο facebook, αμέσως μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων της.

Το άλλοτε «κορίτσι» του Φερεντίνου μεγάλωσε και ως working mom μπήκε στα μονοπάτια της πολιτικής, προσθέτοντας ακόμη μία ιδιότητα στο βιογραφικό της και ακόμη μία υποχρέωση στο ημερήσιο πρόγραμμά της. Ο χρόνος θα δείξει αν θα τα καταφέρει…

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα