Κυριάκος: «Φύγετε, δεν πάει άλλο!»

Στη Σιάτιστα βρέθηκε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου κατέθεσε στεφάνι προς τιμήν των πεσόντων Κρητών εθελοντών στη Μάχη της Σιάτιστας, μάχη στην οποία είχε πάρει μέρος και ο παππούς του Κυριάκος ΜητσοτάκηςΜάλιστα, ο λαογράφος και ιστορικός της περιοχής Αναστάσιος Ζάρδας τού χάρισε ένα βιβλίο με το ιστορικό της απελευθέρωσης της πόλης και τη συμβολή του εκστρατευτικού σώματος των Κρητών, ενώ του αφιέρωσε και μία μαντινάδα.

«Καλώς μας ήρθες, πρόεδρε, στης Σιάτιστας τα μέρη, όπου και Κρητικοί πολέμησαν με όπλο και μαχαίρι. Ανάμεσά τους ήταν και ο Μητσοτάκης ο παππούς σου και είναι τιμή αυτόν το εδώ προσκύνημά σου».

Μετά την κατάθεση στεφάνου, ο πρόεδρος της Ν.Δ. έστειλε μήνυμα ενότητας αλλά και μνήμης για τους αγώνες που έδωσαν οι Ελληνες για την απελευθέρωση της Μακεδονίας. «Η Σιάτιστα είναι ένας τόπος με πολύ δυνατές αναφορές για μένα, και ειδικά αυτή την περίοδο της ιστορίας που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κάποιοι Ελληνες αγωνίστηκαν για να παραμείνει η Μακεδονία σε ελληνικά χέρια» είπε χαρακτηριστικά.

Στα Γιαννιτσά, όπου βρέθηκε το Σάββατο και μίλησε σε εκδήλωση, η υποδοχή των κατοίκων ήταν θερμή κατά τη διάρκεια της βόλτας που έκανε στην πόλη. Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση εργαζομένων σε γνωστή αλυσίδα φαστ φουντ που σταμάτησαν την εργασία τους ζητώντας του να βγάλουν μαζί μια selfie.

«Σας ευχαριστώ για την τόσο ζεστή υποδοχή στα #Γιαννιτσά! Θέλω να είμαι όσο περισσότερο μπορώ σε περιοδείες για να ακούσει όλη η Ελλάδα το μήνυμά μας: πως είμαστε η πολιτική δύναμη η οποία την επόμενη μέρα θα κάνει τη ζωή όλων των Ελλήνων καλύτερη» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο κ. Μητσοτάκης, ποστάροντας και φωτογραφίες από τις συναντήσεις που είχε με κατοίκους της πόλης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα