Αποκαλύψεις-φωτιά κατά Τσίπρα προαναγγέλλει ο Καμμένος!

Κατήγγειλε οργανωμένο σχέδιο αποστασίας και υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός μετά τη Μέρκελ προσκύνησε και τον ΕρντογάνΝα προχωρήσει σε αποκαλύψεις σε βάρος του πρωθυπουργού απειλεί -εμμέσως πλην σαφώς- ο Πάνος Καμμένος, μετά και την άγρια κόντρα που είχαν μεταξύ τους την Παρασκευή στη Βουλή. «Η κατάργηση της Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛ. με την οποία με απειλούν σημαίνει ότι θα αποσυρθούν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τη φύλαξή μου. Και τούτο, την ώρα που απειλούμαι πολλαπλώς» τονίζει σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα», προσθέτοντας με νόημα: «Κατέχω μυστικά ως τέως υπουργός Αμυνας». Στην περίπτωση, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, «που εγώ ή η οικογένειά μου μείνουμε αφύλακτοι, θα υποχρεωθώ να λάβω μέτρα», προκειμένου να μην «κινδυνέψει με τέτοιους είδους αντιδημοκρατικές διαδικασίες».

Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. επισήμανε αιχμηρά πως «εγώ του έμαθα τα πουράκια, αλλά τώρα το γύρισε στα Cohiba», ενώ με αφορμή τη διάλυση της Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛ. τον κατηγόρησε ότι «μπήκε στο σπίτι και “απαλλοτρίωσε” τα παιδιά μου». Υποστήριξε ότι υπήρξε ένας «προσεκτικός σχεδιασμός», αφού «προδιέγραφαν αποστασίες βουλευτών από τους ΑΝ.ΕΛ. προς την κυβέρνηση που θα στηριζόταν σε κάποια προοδευτική δύναμη. Αλλά, όπως είδατε, η προοδευτική συμμαχία δεν τους έκατσε».

Χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις κατά του πρωθυπουργού, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι «μετά τα συγχαρίκια που πήρε από τη Μέρκελ, ο Τσίπρας έσπευσε να υποκλιθεί και στον Ερντογάν. Είναι τιμή μου που η αποχώρησή μου ικανοποίησε τους Τούρκους», ενώ μίλησε για τη συμπεριφορά του πρωθυπουργού και τον αρνητικό ρόλο στελεχών του Μαξίμου και κορυφαίων υπουργών στην πολιτική σκηνή.

«Εχω αποδείξεις»

Εβαλε δε και κατά του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά. «Εβαλε τους ανθρώπους του Σόρος από την πίσω πόρτα στο ΥΠΕΞ μέσα από το σύστημα για τις βίζες. Να με καλέσει ο εισαγγελέας να τα καταθέσω. Μπορώ να το αποδείξω» ανέφερε.

Ο πρώην υπουργός κατήγγειλε ότι το Μαξίμου «καθοδηγεί στοχευμένες επιθέσεις από φιλικά ΜΜΕ εναντίον πολιτικών αντιπάλων και του ίδιου προσωπικά». Οσον αφορά το ζήτημα των σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ με το καθεστώς Μαδούρο, χαρακτήρισε παράλογο και περίεργο το γεγονός να επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ υπέρ του Μαδούρο, την ίδια στιγμή που δεν αντιδρά όταν ο Ερντογάν χαρακτηρίζει τους αγωνιστές του PKK τρομοκράτες.

Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝ.ΕΛ. Θόδωρος Τοσουνίδης προέβη στην καταγγελία ότι ο πρωθυπουργός αθέτησε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. «Είχαμε συμφωνήσει ότι το Σκοπιανό θα πάει με τις εκλογές, ώστε να δοθεί στους Ελληνες να το συμπεριλάβουν στα κριτήριά τους όταν θα πάνε στις κάλπες».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα