Γελοιότητες πάλι από τον Φωκά μετά την γκαζόζα

Μάλλον έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα ο βουλευτής, που πλέον ανήκει στους ΑΝ.ΕΛ., Αριστείδης Φωκάς (φωτό)Μετά την περίφημη… γκαζόζα, με την οποία γελοιοποίησε το Κοινοβούλιο την περασμένη εβδομάδα, ο Θεσσαλονικιός βουλευτής εκφράζει τώρα την πρόθεσή του να παραμείνει πιστός στον Πάνο Καμμένο τα επόμενα… 100 χρόνια.

Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξής του ο κ. Φωκάς ανέφερε: «Τα πάντα ρει. Που σημαίνει ότι όλα εξελίσσονται, όλα προχωράνε. Η ζωή είναι μια διαρκής έκπληξη. Εγώ, όμως, για τα επόμενα 100 χρόνια θα μείνω με τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝ.ΕΛ., αυτό δεν αλλάζει» είπε, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα επιστρέψει στην Ενωση Κεντρώων.

Αναφορικά με τη συμπεριφορά του Αλέξη Τσίπρα απέναντι στον Πάνο Καμμένο, τόνισε πως αυτή δεν ήταν καθόλου σωστή: «Μια συμφωνία μεταξύ κυρίων έληξε με μια τραγωδία για τη μια πλευρά. Οπως είπε σωστά ο κ. Καμμένος, πήρε το κεφάλι των ΑΝ.ΕΛ. και το πήγε στον Ερντογάν διότι οι εφημερίδες έγραφαν ότι γλιτώσαμε από τον Πάνο Καμμένο».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα