Νέα πολιτική κίνηση από Γ. Ρωμανιά και Αλέξη Μητρόπουλο

Νέα πολιτική κίνηση σε συνεργασία με τον Αλέξη Μητρόπουλο δημιουργεί ο Γιώργος ΡωμανιάςΣε τηλεοπτική εκπομπή, ο εργατολόγος και πρώην γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων (την περίοδο 26/1/2015-30/9/2015) ο Γ. Ρωμανιάς αποκάλυψε: «Την Κυριακή ξεκινάμε τη διαδικασία δημιουργίας ενός πολιτικούς κινήματος. Εχουμε προοπτική να προστατεύσουμε τις συντάξεις, τους μισθούς και τους ανέργους. Πέρα από τα κόμματα, ανεξάρτητη κίνηση, ακριβώς για να προστατεύσουμε αυτές τις κατηγορίες των συμπολιτών μας».

Από την πλευρά του, ο έτερος εργατολόγος, καθηγητής Αλέξης Μητρόπουλος τόνισε: «Δεν θα αφήσουμε την κυβέρνηση να πετσοκόψει τα δώρα των συνταξιούχων, θα καλέσουμε όσους είναι κοντά σε αυτή την ιδέα να μη λεηλατηθούν περαιτέρω οι συντάξεις, γιατί με τις πιέσεις των δανειστών οι συντάξεις θα βρεθούν στο στόχαστρο μετά τις εκλογές, όποιος και αν βγει». Αμφότεροι δίνουν μεγάλο αγώνα τα τελευταία χρόνια για τους συνταξιούχους και τους εργαζομένους, κάνοντας μάλιστα και περιοδείες σε όλη τη χώρα, προκειμένου να ενημερώσουν τους πολίτες για τα δικαιώματά τους.

Οπως σημειώνει ο κ. Ρωμανιάς, σήμερα στην Ελλάδα δεν υπάρχει ασφαλιστικό σύστημα, ενώ ο κ. Μητρόπουλος, αναφερόμενος στις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με τα αναδρομικά, υπογραμμίζει: «Βρισκόμαστε σε μια φάση μεγάλης έξαρσης του κοινωνικού ζητήματος, όλες οι πτυχές του είναι στην επικαιρότητα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα