Επεισοδιακή ορκωμοσία για τον Κουίκ

Αγριος καβγάς με τον Δ. Καμμένο, επειδή δεν παρέδωσε την έδραΤα κατάφερε και ξέκλεψε λίγο χρόνο από τα ταξίδια του… Γκιούλιβερ ο Τέρενς Κουίκ και προσήλθε χθες στη Βουλή για να ορκιστεί βουλευτής. Μάλιστα, τον περίμενε και η πιο «θερμή» υποδοχή από τον πρώην σύντροφό του στους ΑΝ.ΕΛ. Δημήτρη Καμμένο. Ο υφυπουργός Εξωτερικών ορκίστηκε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, αφού δέχθηκε επίθεση με βαρύτατους προσωπικούς χαρακτηρισμούς από τον επίσης ανεξάρτητο βουλευτή. 

Ολα άρχισαν όταν ο κ. Καμμένος επιτέθηκε στον πρώην κομματικό συνοδοιπόρο του φωνάζοντάς του λίγο προτού ορκιστεί «Είναι ντροπή σου, έπρεπε να παραδώσεις την έδρα, πούλησες τη Μακεδονία», με την ίδιο να μην απαντά, προσπαθώντας να ρίξει τους τόνους. Ωστόσο, αμέσως μετά την ορκωμοσία ο καβγάς φούντωσε για τα καλά στους διαδρόμους της Βουλής.

Είχε προηγηθεί η επιστολή του υφυπουργού στον Νίκο Βούτση ότι θα στηρίζει το νομοθετικό έργο της κυβέρνησης, με την οποία της έδωσε εκ νέου την απόλυτη πλειοψηφία των 151, καλύπτοντας το κενό του Θανάση Παπαχριστόπουλου. «Εκλαιγες για τη Μακεδονία και τώρα υπογράφεις πληρεξούσια» του φώναξε τότε ο Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τον αποκάλεσε «τομάρι».

Ο κ. Κουίκ, πάντως, του απάντησε πως ούτε κι εκείνος παρέδωσε την έδρα, με τον κ. Καμμένο να φωνάζει: «Εγώ παρέμεινα δεξιός και δεν έγινα συριζαίος στα γεράματα για μια καρέκλα».

Λάβρος κατά του κ. Κουίκ εμφανίστηκε ο Πάνος Καμμένος σε ανάρτησή του: «Ορκίστηκε χωρίς καν τυπική επιστολή ανεξαρτητοποίησης, ως οφείλει, στο κόμμα που εξελέγη. Ούτε ο Παττακός δεν τα έκανε».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα