Η Παπακώστα απειλεί τον Κυριάκο με αγωγή

Ξέφυγε η Κατερίνα Παπακώστα. Η «βεντέτα» της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη καλά κρατεί, αφού η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν λέει να χωνέψει τη διαγραφή τηςΟμως το νέο επεισόδιο δεν έχει προηγούμενο, αφού αποφάσισε να καταθέσει αγωγή εναντίον της ηγεσίας της Ν.Δ. Αφορμή, η αναφορά Μητσοτάκη ότι η κυρία Παπακώστα «εξαγοράστηκε πολιτικά»… Η ίδια, με μια πρωτοφανή επιλογή, μεταφέρει επί της ουσίας την πολιτική αντιπαράθεση στις αίθουσες των δικαστηρίων, κατηγορώντας τον πρόεδρο της Ν.Δ. ως τον «ενορχηστρωτή» της «αθέμιτης στοχοποίησης και πολιτικής εξόντωσής της».

Μάλιστα, σε αυτή τη λογική καταθέτει την αγωγή ως πρόεδρος του ΝΕΟ, του κόμματος που ηγείται, και όχι ως υφυπουργός. «Είμαι μακράν η πρώτη στοχοποιημένη από τις κομματικές οργανώσεις της Ν.Δ.» ανέφερε σε συνέντευξή της, δηλώνοντας μάλιστα ευθέως ότι ο κ. Μητσοτάκης «εκτρέφει το αυγό του φιδιού».

Πάντως, όπως εξήγησε, η αγωγή θα έχει το συμβολικό τίμημα του 1 ευρώ, καθώς στόχος της είναι να υπηρετηθεί ξανά ο σεβασμός στον θεσμό του βουλευτή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα