Μαθητής έδειρε τον καθηγητή του!

Εξοργίστηκε από χυδαία απάντηση στην αδελφή του

Απίστευτες σκηνές, με ύβρεις και ξυλοδαρμούς, εκτυλίχθηκαν πριν από λίγες ημέρες σε σχολείο της Πάτρας, όπου μαθητής και καθηγητής ήρθαν στα χέρια, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Ολα ξεκίνησαν όταν, κατά τη διάρκεια του μαθήματος γυμναστικής, ο καθηγητής έκανε μια παρατήρηση σε μαθήτριά του. Εκείνη αντέδρασε με ανάρμοστο τρόπο, λέγοντάς του: «Μη μας σκοτίζεις τα α...δια»! Τότε, σύμφωνα με το dete.gr, ο γυμναστής έγινε έξω φρενών και απάντησε στη μαθήτριά του σε... ανάλογο ύφος, το οποίο δεν συνάδει με το λειτούργημα του εκπαιδευτικού. Συγκεκριμένα, ο εκπαιδευτικός φέρεται ότι ρώτησε ενοχλημένος τη νεαρή: «Ποια α...δια; Αυτά που βάζεις στο στόμα σου;»

Η συμπεριφορά του γυμναστή εξόργισε τον αδερφό της μαθήτριας που έτυχε να είναι παρών στο συμβάν, και αφού του φώναξε «Τι είπες, ρε μ...κα;» στη συνέχεια όρμησε πάνω του. Οι υπόλοιποι μαθητές παρακολουθούσαν σοκαρισμένοι τον καθηγητή τους να ανταλλάσσει γροθιές και κλοτσιές με τον συμμαθητή τους, με τους πιο τολμηρούς να μπαίνουν μπροστά προκειμένου να τους χωρίσουν.

Ο γυμναστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση σε βάρος του μαθητή. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποια στάση θα κρατήσει η διεύθυνση του σχολείου, ωστόσο τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν οι αποφάσεις της.