Η ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ

Απάντηση με την ψήφο μας στα στρεβλά πρότυπαΑπό τον
δρα Απόστολο Κρητικόπουλο*

Τις τελευταίες ημέρες, το θέμα που συζητιέται έντονα στο διαδίκτυο είναι η διαφημιστική καμπάνια γνωστής σοκολάτας, η οποία προωθεί ως κανονικότητα και φυσιολογικό θετικό πρότυπο τη σεξουαλική έλξη μεταξύ δύο αντρών. Με μια εικόνα που δείχνει δύο ομοφυλόφιλους άντρες να πετάνε σε πελάγη ευτυχίας και να αγκαλιάζονται με σεξουαλικά παιχνιδιάρικη διάθεση, η συγκεκριμένη σοκολάτα απευθύνεται στα έφηβα Ελληνόπουλα για να τα πείσει να την αγοράσουν.

Δεν είναι η πρώτη φορά, βέβαια, που στην Ελλάδα γίνεται απόπειρα, μέσω της διαφήμισης, να περάσουν ισχυρά μηνύματα περί έμφυλων ταυτοτήτων και (ψευδούς) κανονικότητας κάθε είδους μη φυσιολογικών σχέσεων. Να θυμίσω καμπάνια αλυσίδας παιδικών παιχνιδιών, που πρόβαλλε ένα ζευγάρι «χαριτωμένων» αντρών, χαριεντιζόμενων, να αγοράζουν παιχνίδια (!) ή τα λεωφορεία της Αθήνας που γέμισαν με τεράστιες αφίσες αγκαλιασμένων αντρών οι οποίοι φανέρωναν τη μεταξύ τους σεξουαλική έλξη, η οποία «νικά» το AIDS.

Από την άλλη, στα ελληνικά σίριαλ σχεδόν πάντα υπάρχει ένα ζευγάρι ηρώων που αναπτύσσει ομοφυλοφιλική σχέση, γιατί αυτό πλέον θεωρείται ένας ιδιότυπος φόρος τιμής στο ΛΟΑΤΚΙ δικαιωματιστικό κίνημα, που πρέπει να αναφέρεται σε κάθε τηλεοπτική παραγωγή η οποία είναι μοντέρνα και όχι «παλαιολιθική».

Γιατί, όμως, οι συντηρητικοί αντιδρούμε σε αυτές τις φαιδρές προβολές από τα ΜΜΕ; Ο λόγος είναι απλός: τα φύλα είναι δύο και όχι 63, τα πρότυπα που πρέπει να προβάλλονται για τον άντρα είναι τα αρρενωπά, αυτά που πηγάζουν από τη φύση του και λειτουργούν προς την προάσπιση της οικογένειας και της κοινωνίας μας εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Καμιά φίμωση από το κεντρικό γραφειοκρατικό και ορθοπολιτικό κράτος των Βρυξελλών δεν θα απαγορεύσει τη σκέψη μας και την ελεύθερη έκφρασή μας. Οσους «αντιρατσιστικούς» νόμους κι αν ψηφίσουν για «ρητορική μίσους» δεν μπορούν να ξεριζώσουν την ανθρώπινη φύση και την πανάρχαια αντίληψη της κανονικότητας από καθέναν μας.

Η μόνη απάντηση είναι να στηρίξουμε συντηρητικά και πατριωτικά κόμματα, που, αφενός, θα απαγορεύσουν τον εντελώς αντισυνταγματικό «αντιρατσιστικό» νόμο του Σαμαρά, ο οποίος επιβλήθηκε στην πατρίδα μας από αλλοδαπά κέντρα εξουσίας προσκείμενα στον Τζορτζ Σόρος, και, αφετέρου, θα προαγάγουν προστατευτικό νόμο αντίστοιχο με τον ρωσικό, ο οποίος ψηφίστηκε στη Δούμα το 2013, που υπερασπίζει τα παιδιά από την έκθεση σε διαφημίσεις και μηνύματα τα οποία προάγουν στρεβλά πρότυπα και τρόπο ζωής εντελώς αντίθετα προς τις παραδοσιακές οικογενειακές αρχές.

Η ψήφος μας είναι η δύναμή μας.

*Διδάκτωρ Πληροφορικής (twitter: @kritikopoulos)

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα